reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

:-)to ja tez o sobie cos naskrobe....
Mam na imie Paulina lat 21 mieszkam w Londynie a w Polsce pochodze z Radomska (woj. Lodzkie pomiedzy Czestochowa a Piotrkowem Trybunalskim dokladnie w polowie...;-)).Jest to moja pierwsza ciaza...nie planowana oczywiscie ale bardzo sie cieszymy z moim R...Jestem milosniczka kotow(od dziecka...)fanka Michaela Jacksona(rowniez od dziecka)i niepoprawna optymistka...W ludziach cenie sobie szczerosc i bezinteresownosc...Niecierpie klamstwa dwulicowosci i materializmu.Jestem pozeraczem ziemniakow w kazdej postaci...:-pnigdy nie zjem watrobki...:crazy:Do ok 12 roku zycia uparcie wierzylam ze jestem wampirem...:tak:ale majac prawie 22 stwierdzam z rozczarowaniem ze niestety chyba nie....:-(

reklama
Marlena85 - ale sie usmialam z ta Twoja katastrofa bo ja w sumie podobnie.
Mam juz 30 lat i jakos mi sie to jeszcze nie odmienilo. Dlatego zawsze sie balam co bedzie jak bede miala dzieci.
Ja pochodze z Wielkopolski ale juz praktycznie nie mieszkam w kraju juz od 6,5 roku. Obecnie jestem na polnocy Anglii i zastanawiam sie gdzie urodzic. Mam dylemat ale jeszcze chce poczekac i zobaczyc jak ciaza bedzie przebiegala. Pozdrawiam wszystie forumowiczki.
Ania

może i ja w końcu coś o sobie napiszę. wszystkie jesteście niesamowicie sympatyczne dziewczyny.
ja mam na imię Dagmara. w marcu skończę 26 lat. to moja druga ciąża , planowana. pierwszy syn też był planowany choć bardziej na zasadzie - nic na siłę co będzie to będzie no i wyszedł już w pierwszym cyklu. drugie maleństwo przy drugim cyklu.
Mieszkam w okolicach Bielska-Białej. Z zawodu jestem kosmetyczką. Cały czas pracuję.
I to chyba na razie tyle.
A co powiecie o umieszczaniu naszych fotek żeby lepiej się poznać. W grudniówkach to praktykowałyśmy. Ja mogę zacząć pierwsza dla dodania odwagi :)
zdjęcie trochę nieaktualne bo z zeszłego roku, ale może potem znajde cos nowszego
b7d48d610a.jpeg

Ostatnia edycja:
No hej czerwcóweczki :) przedstawiałam się już wcześniej ( basia 25, pierwsza ciąża termin 22.06.09), ale postaram się dodać jeszcze zdjęcie:-D

Załączniki

• DSC00097.JPG
    DSC00097.JPG
    560,2 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry