reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

reklama
Ja rowniez witam serdecznie Nowe Forumowe Mamusie :)
Tak sobie mysle, ze jak tylko pogoda na to pozwoli to bedzie mozna o wiele przyjemniej spedzac dzien - chocby na spacerku.

Ja polecam dodatkowo buszowanie po allegro i gry komputerowe jak ktos lubi. Poza tym DVD i mnóstwo filmów, gotowanie frykasów na które się wcześniej nie miało czasu i generalnie uporządkowanie wszystkioch zaległości.
Ja ostatnio wzięłam się za naukę robienia na drutach, mam już 2/3 szalika dla Miśki, który wygląda jak z gardła wyjęty:) i zupełnie nie wiem jak się zakańcza takie robótki:). Jak go skończę to będę walczyla z pomponami, szydełkowanymi kwiatkami a potem opaską na głowę. Chyba że mi się znudzi:).

Witam serdecznie!
Termin mojego porodu przypada na 17 czerwiec 2009:-)
Postanowiłam do Was dołączyć, ponieważ wraz z początkiem lutego przeszłam na zwolnienie i nie ukrywam, ze początki siedzenia w domu są raczej ciężkie. Tym bardziej, ze zawsze byłam aktywna zawodowo i nie tylko... trochę zaczynam sie nudzić a tu jeszcze tyle czasu oczekiwania pozostało.
witam na forum :)
jeśli chodzi o nudę to u mnie aktualnie remont (i nudy brak;)), przystosowujemy mieszkanko :).

ello :)
jestem Asia i mam termin na czerwiec 9 wg ost mies. albo 13 wg usg :-D
jeja to brzmi jak na jakiejs terapi:-p hihi
no nic, dominika-essex podrzucila mi linka do Was wiec jestem ;-) siedze na L4 juz od 3miesiecy ale poki co studia mnie jeszcze absorbuja, na szczescie wlasnie koncze pisac prace licencjacka wiec bedzie wiecej czasu :happy:
pozdrawiam wszystkie czerwcwki:-D

Witaj Asiu :D zapraszam do regularnego udzialu na naszym forum. Jak to mowia... w kupie razniej :)
Na poczatek mozesz rzucic okiem na regulamin forum i apel o porzadek ktore mieszcza sie w ponizszych watkach zeby uniknac wpadki na samym poczatku ;).

reklama
Do góry