Hej dziewczyny widze ze u was tak milutko Mam na imie Weronika, mam 21 lat i coreczke Zuzie ma 2 latka i osiem miesiecy :-) Wiem ze mlodo zaczelam ale bardzo sie z tego ciesze
reklama
Cześć, jeszcze nie jestem pełnowartościową mamusią ale w maju przyszłego roku będę . Dopiero nie dawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży i jestem tak tym podekscytowana, że mówie o tym wszystkim dookoła. Mam 19 lat, chodze do ostatniej klasy Liceum, jestem z okolic Warszawy . Witam!
A
Agateczkaa
Gość
Witam mam na imię Agata mam 18 lat i jestem młodą mamą Emilii,Aleksandry Ur. 15.04.2011r o 19:35 przez cc waga: 2930g wzrost: 51cm urodziła się w 39 tyg z otwartymi oczkami i wodziła już wzrokiem.
marcysia834
mamuska
Agateczkaa a my się chyba znamy z innych forum co?
A
Agateczkaa
Gość
marcysia834 nie kojarzę cie ;( napisz mi na pw z jakich
witam )
mam na imie Sara, mam 19lat i jestem szczesliwa mamusia mojego polrocznego synka Dominika.
Niedawno przeprowadzilam sie do Niemiec, jestem tu zupelnie sama, narzeczony caly czas w pracy, tak wiec postanowilam sie tu zarejestrowac z nadzieja poznania innych mamusiek oraz podzielenia sie naszymi doswiadczeniami )
Pozdrawiam :*
mam na imie Sara, mam 19lat i jestem szczesliwa mamusia mojego polrocznego synka Dominika.
Niedawno przeprowadzilam sie do Niemiec, jestem tu zupelnie sama, narzeczony caly czas w pracy, tak wiec postanowilam sie tu zarejestrowac z nadzieja poznania innych mamusiek oraz podzielenia sie naszymi doswiadczeniami )
Pozdrawiam :*
B
beacia858
Gość
witaj sahra zapraszamy na glowny watek
reklama
Kochaneczka
Fanka BB :)
Witam, dzisiaj zarejestrowałam się na forum. Mam 23 lata, od 2 lat mężatka obecnie w 20tyg ciąży. Budujemy domek więc męża nie ma całymi popołudniami, a ja mam potrzebe sie komus wygadać z tego co przeżywam... Chętnie tez wysłucham. Proszę o przyjęcie