reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie;)

Witam wszystkich serdecznie mam na imie Dorota. Zarejestrowalam się do Was niedawno i chcialabym się przedstawić.
Mam 34 lata mieszkamy z mężem w Irlandi .Mamy syna Jakuba 9 lat a drugie przyjdzie na świat w grudniu .pozdrawiam

reklama
Cześć Wam dziewczyny:)

Mam na imię Edyta, jestem mamą dwóch małych gwiazdek-2 letniego Danielka i 7 miesiecznej Patrycji, za miesiac koncze 22 latka;)
Mieszkam w woj.lubelskim.
nkkkkkhhj_hqaaaar.jpgnk.jpg

Blog mojego synka Blog naszmalypudzianek na www.smyki.pl (Jednoczesnie skromnie prosze o pomoc dla niego, mozesz pomoc kupując cegielke na allegro TURNUS JUŻ ZA 3 TYGODNIE PROSZĘ KUP CEGIEŁKĘ!!! (1896525543) - Aukcje internetowe Allegro )

Hello:) Jestem nowa na tym forum:)! Ale jestem podekscytowana, tyle tu wątków. W sumie dopiero 3 miesiąc więc zdąrzę się dokształcić mam nadzieję:D

Hej ja rowniez jestem nowa na forum i pewnie uznacie mnie za emerytke :), mam 26 lat, ale w pierwsza ciaze zaszlam jak mialam 24 lata, ale stracilismy nasza dzidzie. Dlategom pierwszy raz mama zostalam jeszcze przed moimi 26 urodzinami , nasz synke ma 9 miesiecy, a ja w drugiej ciazy 31 tydzien :D, szybko po porodzie zaszlam z druga ciaze ;), wiec jeszcze przed 27 urodzinami zostane mam po raz drugi :). Pozdrawiam

reklama
Do góry