reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

No to ja tez sie dołącze do Was.Mam na imie Anka(widze chyba przewagi Anek sa:))Mam 25lat 1wrzesnia 2010 roku urodziłam córeczki 2:)bliźniaczki Kinga i Klaudia,pozdrawiam
Na 1fotce tak wygladaja:)
Na 2fotce 1wrzesnia2010r raczej oczywiste to jest,ale dla pewnosci napisze:)

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 47
  • SL373783.jpg
    SL373783.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
witam mam n imie Ania mam 21 lat i jestem mamusia trójki wspaniałych dzieci Kamilek skonczy 4 latka w listopadzie tego roku Kacperek skonczy 2 latka w grudniu tego rokuu i nasza najmniejsza pociech Patrycja niedługo bedzie miała 2 miesiące a jestesmy juz razem ponad 6 lat

Załączniki

• 7c86f8cec4.jpg
    7c86f8cec4.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 8a435ad5ab.jpg
    8a435ad5ab.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 46
  • P050910_11.510005.jpg
    P050910_11.510005.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 38
  • P140710_17.250002.jpg
    P140710_17.250002.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 36
anka witaj!
Miło mi poznac kolejną potrójną MŁODĄ mamusie a to żadkość, taka ilość dzieci w tym wieku, ja miałam trójke mając 22 lata:-) teraz mam tylko rok wiecej ;) szacun dla ciebie:) pisz czesciej na GŁÓWNYM. :tak:

Pisze z wami juz jakis czas a nic o sobie nie napisalam:zawstydzona/y:jestem Anka mam prawie 23 lata i synka 3,5 miesiecznego. Moj narzeczony jest ode mnie mlogszy o 6 dni:-Dskonczyla studia licencjackie z pedagogiki opiekunczo-wychowaczej a teraz opiekuje sie Szkrabem, za rok planuje robic magistra.

Witam, mam na imie Iga i 9 maja urodzilam slicznego chlopca Adasia:-) ciesze sie,ze nie jestem jedyna mloda mamusia:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry