reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Cześć,mam na imię Aneta.W kwietniu urodziła się moja córeczka Amelia a ja w czerwcu skończyłam 20lat.Od roku jestem zaręczona z tatą Amelii Sebastianem(21lat) :)

Hej, hej:) A ja jestem Kasia, mam 23 lata i w mikołaja zrobiliśmy sobie z mężem prezent w postaci sprawdzenia czy to prawda:) Po pół roku starań:)

Witam wszystkich :)
Jestem Patrycja, mam 20lat, pochodze z Cieszyna(woj.ślaskie)
Mam córeczkę-Roksankę która ma półtorej roczku.
Obecnie mieszkam w Holandii, pracuje i jestem w ciąży z drugim bobasem :)
Pozdrawiam ;*

Hej, na imię mam Maja i jestem w 11 TC ;) mam 22 lata, więc może najmłodsza nie jestem, ale myślę, że do młodych się zaliczam :)
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki :)))

Witam, mam na imię Ania. W pazdzierniku zostałam mamą:-) Mam ślicznego synka, ma na imię Dominik.
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)
pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Nusia witaj też jestem październikową mamą tylko 2 lata temu:) i mam córkę Dominikę:) Zapraszamy na główny:) Z 5 października?? Moja z 4:)

Majuffka
Ciebie też witamy i zapraszamy:)

Do góry