Nicole jest cała po mnie Po Mikołaju ma długie palce u stóp !!! Mała ma skaże białkową i dostaje bebilon pepti 1.Ale polecam mleko modyfikowane bebilon comfort. Jest super moja mała miała straszne kolki i zaparcia,a później jak dostała to mleko to znikły wszystkie dolegliwości. Niestety musiałam zmienić mleko bo jak się okazało Nica ma skazę białkową.
reklama
Hehe bedz mial sile Nikusie nosic:-) Jarek jak u mnie mieszkal tez duzo przytyl, wazyl prawie 90kg a teraz spowrotem chudzinka (75kg) bo wrocil do alkoholikow, ale mam nadzieje ze bedzie u mnie mieszkal jak malenka sie pojawi:-) dzisiaj bez problemu wstal o 4 i pojechal do pracy, zrobilam mu sniadano, to mnie okrzyczal ze plecak ciezki:-) a mi sie jakas opieka zalaczyla:-) chyba mi zlosc na niego przeszla i juz jest dobrze:-)
Swoja droga slodka buzie ma twoj mezczyzna:-)
Swoja droga slodka buzie ma twoj mezczyzna:-)
Witam !
Nazywam się Magda i od 23.07.2007 jestem mamusią.Mam 23latka ale czuje się jakbym miała za 20 a wkoło mi mówią ,że teraz wogóle wyglądam jak gimnazjalistka co sprawia,że mój ukochany mając już prawie 30 na karku jest posądzany o pedofilię chodząc ze mną za rękę
spróbuję wkleić kilka fot :
sa robione w tym samym czasie majka ma okolo 9 miesiecy na nich.tylko to przy kojcu gdy stoi to jak miala 7 miesiecy.
Pozdrawiam
Nazywam się Magda i od 23.07.2007 jestem mamusią.Mam 23latka ale czuje się jakbym miała za 20 a wkoło mi mówią ,że teraz wogóle wyglądam jak gimnazjalistka co sprawia,że mój ukochany mając już prawie 30 na karku jest posądzany o pedofilię chodząc ze mną za rękę
spróbuję wkleić kilka fot :
sa robione w tym samym czasie majka ma okolo 9 miesiecy na nich.tylko to przy kojcu gdy stoi to jak miala 7 miesiecy.
Pozdrawiam
Załączniki
Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Cześc dziewczyny, ja do was z zapytaniem - nie wiecie może, co się dzieje ze Snoopy?? bo coś sie źle czuła ostatnio a dzisiaj się nie pokazuje od rana
reklama