reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie;)

Nicole jest cała po mnie :) Po Mikołaju ma długie palce u stóp :-D!!! Mała ma skaże białkową i dostaje bebilon pepti 1.Ale polecam mleko modyfikowane bebilon comfort. Jest super moja mała miała straszne kolki i zaparcia,a później jak dostała to mleko to znikły wszystkie dolegliwości. Niestety musiałam zmienić mleko bo jak się okazało Nica ma skazę białkową.

reklama
Zobaczcie jak mój Szczypior przybrał na wadze na wichcie mojej mamusi hehe 20 kg od listopada przytył lekko :

Hehe bedz mial sile Nikusie nosic:-) Jarek jak u mnie mieszkal tez duzo przytyl, wazyl prawie 90kg a teraz spowrotem chudzinka (75kg) bo wrocil do alkoholikow, ale mam nadzieje ze bedzie u mnie mieszkal jak malenka sie pojawi:-) dzisiaj bez problemu wstal o 4 i pojechal do pracy, zrobilam mu sniadano, to mnie okrzyczal ze plecak ciezki:-) a mi sie jakas opieka zalaczyla:-) chyba mi zlosc na niego przeszla i juz jest dobrze:-)
Swoja droga slodka buzie ma twoj mezczyzna:-)

Czyli nie idzie siedzieć? To dobrze :) No przekabać go jedzonkiem aby opuścił alkocholików hehe :) Dzieki Snoopy,wiem,że mam fajne ciacho w domu:-D:-):-D

Witam !
Nazywam się Magda i od 23.07.2007 jestem mamusią.Mam 23latka ale czuje się jakbym miała za 20 a wkoło mi mówią ,że teraz wogóle wyglądam jak gimnazjalistka co sprawia,że mój ukochany mając już prawie 30 na karku jest posądzany o pedofilię chodząc ze mną za rękę:)
spróbuję wkleić kilka fot :
sa robione w tym samym czasie majka ma okolo 9 miesiecy na nich.tylko to przy kojcu gdy stoi to jak miala 7 miesiecy.
Pozdrawiam:D

Załączniki

• majak1.JPG
    majak1.JPG
    64,5 KB · Wyświetleń: 78
  • majak z mama.JPG
    majak z mama.JPG
    79,7 KB · Wyświetleń: 108
  • majak i rudy.JPG
    majak i rudy.JPG
    94,5 KB · Wyświetleń: 73
  • majak.jpg
    majak.jpg
    90,4 KB · Wyświetleń: 90
  • wszyscy.JPG
    wszyscy.JPG
    67,2 KB · Wyświetleń: 109
majakowa Witamy :happy: i zapraszam w imieniu reszty dziewczyn na inne watki !! sliczne zdjecia !!

firanka Twoja niunia jest sliczna i widze ze ma juz sporo wloskow :happy:

Cześc dziewczyny, ja do was z zapytaniem - nie wiecie może, co się dzieje ze Snoopy?? bo coś sie źle czuła ostatnio a dzisiaj się nie pokazuje od rana:dry:

reklama
Myszka1125 nie wiadomo co ze Snoopy...może dzisiaj zrobiła sobie wolne od kompa i naszego forum?? Poczekajmy jeszcze trochę na pewno się pojawi.

Do góry