reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Ja na poczatku tzn 33tc tez jakos mialam problemy z braniem prysznica, ale trzymalam sie to kabiny to kranu i zawsze dalam rade;-) teraz juz mi przeszlo ale jestem juz takich rozmiarow ze trudno mi sie w kabinie wytrzec i jak wychodze to boje sie ze sie przewroce bo mam stopy mokre i wogole;-(

reklama
Jest was najwiecej:-) kaski rzadza, a Anie mamy chyba tylko 2 mnie i zywa;) robimy sade?? jakie imiona przewazaja?? Kto sie podejmie zalozenia nowego watku??

Jestem Marta mam rocznikowo 20 lat ( 30.07.08 skończę) i jestem mamą 6 tygodniowej Nicolki :)

Zdjęcie z 7 miesiąca ciąży- jedyne jakie dałam sobie zrobić przez cała ciążę :

I zdjęcie ze spacerku - obecnie jestem już szczuplejsza :p

wygladasz na niezadowolona, a powinnas sie /cieszyc bo masz mala przy sobie i w koncu jestes szczuplejsza:-) bo ja to juz patrzenia na siebie nie mam, ale pociesz mnie fakt ze brzuszka sie juz niedlugo pozbede:-):-)

Snoopy ja się żadko uśmiecham do zdjęć...jakoś tak nie lubię :tak:. Mi po porodzie brakowało brzuszka...nie miałam po co go głaskać,ani mówić...

Firanka, ale smutna jesteś na tych zdjęciach:-(. Jakbyś miała jakąś depresję poporodową:-(. A pokażesz nam jakieś zdjęcie córeczki:-)?

Nie mam żadnej depresji jestem po prostu zmęczona i tyle. A do zdjęć się nie uśmiecham bo brzydko wychodzę. A pewnie,że dam foty Nicole:

Mała w sobotę skończyła 6 tygodni a waży już ponad 5 kg:rofl2:

o,a tu w czapeczce od prababci :),a ja oczywiście wymęczona po ciężkiej nocy:

a tu po kąpieli osuszamy się :

Firanka, ale pulpecik z tej Twojej niuni:-). Jakbym moją malutką Hanie widziała;-). Śliczności:-).

reklama
Firanka, corcia to oczka ma chyba po Tobie:-) fajna, a karmisz ja modyfikowanym czy swoim, ze tak ladnie na wadze przybiera???

Do góry