reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
A
Asiowo
Gość
witam wszystkie młode mamy wprawdzie mam troszke więcej tzn 22, na jesien 23... ale i tak czuje sie jak młoda mamusia Podobno wygladam na 20 Ludzie dziwnie na mnie patrzą na ulicy, mój mąż też tak młodo wygląda to dopiero dziwnie patrzą... ale co tam... my sie z tego smiejemy ja Jestem w 35 tygodniu, a dzidzia pojawila sie w brzuszku po nocy poslubnej, ktory odbył sie 29.09 hehe... fajna pamiątka Koncze studia w tym roku (dziennikarstwo i komunikacja społeczna)... teraz tylko obrona mi została, ale to juz najwczesniej na wrzesien zostawie Podziwiam wszystkie młode mamy, takie szczesliwe i zadowolne z zycia Tak 3mac!
polna_N
Mama Ali ... 2007
Witamy .... a pamiatka rzeczywiscie piekna :-)
Ja sie bardzo ciesze ze jestem taka mloda ,maz tez(22lata) ,wkoncu potem bede miala lepszy kontakt z dziecmi(planujemy 3 ale teraz cos i chodzi po glowie 4 , nie wiem co P powie jak sie dowie o moich planach ) poprosimy o jakies zdjecia ;-)
Ja sie bardzo ciesze ze jestem taka mloda ,maz tez(22lata) ,wkoncu potem bede miala lepszy kontakt z dziecmi(planujemy 3 ale teraz cos i chodzi po glowie 4 , nie wiem co P powie jak sie dowie o moich planach ) poprosimy o jakies zdjecia ;-)
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
A
Asiowo
Gość
hi hi... no tak masz racje... bede sie starać... dzis mąż nakazał mi lezec w łozku i odpoczywać, bo nozki mi strasznie spuchly, a ze laptopa mam praktycznie w wyrku to bede sie udzielac coraz wiecej buziaki
reklama
A
Asiowo
Gość
mnie okropnie meczy do lezenie... :/ ehh... nawet prysznica nie moge wziąć jak jestem sama, bo z rownowagą mam problemy i boje sie, ze sie przewróce, masakra:/