reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Witam Was kobietki...natknęłam się na to miejsce przez przypadek szukając informacji na studia :) i od tamtej pory podczytuję sobie :-) chyba nie macie nic przeciwko :zawstydzona/y: ? Jestem tak zachwycona Waszą otwartością i ciepłem, że regularnie czytam te wypocinki bo tak miło tutaj :-D Mam 19 latek, pierwszy rok fizjoterapii i niestety na dzidzię sobie pozwolić nie mogę :-( za 2-3 latka po licencjacie to na bank, ale jak się wcześniej przytrafi fasolka to nie będę płakać no chyba, że ze szczęścia :-D zwłaszcza, że mój Paszczak już chciałby mieć dzidzię. udzielać pewnie często się nie będę bo temat mnie nie dotyczy (jeszcze) ale zostanę legalnym podglądaczem (mogę?:zawstydzona/y:) :-D:laugh2:

reklama
och normalnie juz Cie lubie sweet chii:-):-):rofl2::rofl2::rofl2:
sama ostatnio myslalam zeby sobie wstawic chii :baffled: teraz juz nie bede hehe...
czytaj i pisz tez, a jak paszczak chce juz to i Ty sie nie zastanawiaj, ulozy sie , ze sudiami tez sobie poradzisz a nie ma chyba nic lepszego jak macierzynstwo :laugh2:

Ehhh...oboje studiujemy dziennie i nie chcemy obarczać rodziców naszym dzieciaczkiem bo i tak już im ciężko :-(. Paszczaka tata zapomniał o jego istnieniu :angry:. Moim łatwo też nie jest, ale po moim licencjacie Paszczak będzie po studiach, znajdzie pracę i jakoś to bedzie :) 2 lata to chyba nie aż tak odległy czas :-D No i mając dzidzię będę musiała studiować dziennie więc będę potrzebowała raczej czyjejś pomocy a z tym cieżko:-(. Miesiąc zaocznej fizjoterapii kosztuje 700zł :angry:.
Oj żeby te 2 lata szybciutko mi zleciały :-):rofl2:

Popieram Ewelke;P Lubimy tu otwarte osobki;))) My z brzydalem bedziemy mieli dzidzi z wpadki i specjalnej tragedi nie ma bo teraz to najbardziej wyczekiwana dzidzia w mojej rodzinie;))) Bo pierwsza babka ma sie urodzic;))))

Z wpadki to ja też tragedii robić nie będę ale liczę się z tym że parę osób padnie na zawał albo ogłuchnie jak zacznę wrzeszczeć całemu światu że zostanę mamą :-D Zagłaskam brzucho, wolnego miejsca na kompie nie starczydla wszystkich zdjęć brzusia i pewnie jeszcze ukradę aparat do USG i będę się godzinami lampić na przepiękny film ogladany na żywo :laugh2:
Ale mój kierunek jest dość hmmm specyficzny, praktyki w wakacje i w trakacie roku przez całe 3 lata. Jak nie wyrobię odp. liczby godzin nie przystapię do licencjatu a bez tego nie mogę zacząć magisterki i rok w plecy :-( Dla pielęgniarstwa i położnictwa nie są aż tak surowi :baffled::crazy::angry:

To trzymam kciuki za Twoja nauke;)) a co do zaglaskania brzuszka ja sie przyzwyczailam ze jak mowie do malej to sie glaszcze a mi od dluzszego czasu juz nie wolno, pocieszm sie tylko tym ze niedlugo rybka bedzie ze mna i bede modla ja juz przytulic, coraz blizej terminu i moje malenstwo juz bezpieczne tylko waga jeszcze slabiutka....;(

No to moze ja tesh do Was dolacze :)
Mam na imie Kasia i mam 21 lat :) Jestem szczesliwa mamusia ponad 2 letniego Filipka :) Urodzil sie 3 dni przed moja 19-nastka :p a teraz spodziewam sie coreczki ma sie urodzic za 58 dni :) a z Moim partnerem ejstesmy jush ponad 3 lata
:)

Witamy Cie Kasiu... No prosze w końcu jakas moja imienniczka... Zapraszam równiez w imieniu koleżanek do innych wątków... Udzielaj sie jak najwięcej... No i trzymaj sie cieplutko :)))

Kolejna mloda mamcia z dwujka ma koncie:-):-):-):-) witamy i zapraszamy na glowny:-):-)
Netgirl mama dla ciebie:-):-):-)

reklama
Do góry