reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Jeśli można, to proszę o dopisanie :-)
Ja 9 czerwiec, Juleczka 18 czerwiec, a Anusia 26 czerwiec :-D

Serdeczne dzięki :-D

reklama
Witajcie ;) Ja mam 19 lat...A Moja dzidzia urodzi się 3 miesiące przed Moją 20:-)
Jestem bardzo szczęśliwa...A rodzinka odbiera to za normalne.... Wkońcu jestem pełnoletnia...Nikt za mnie nie podejmuje decyzji ani nie bezie dzidzi bawił...Jestem wniebowzięta ponieważ uwielbiam zajmowanie się domem i dzieci... Miałam już dość tego zabiegania...Musiałam się ustatkować i normalnie rodzinnie żyć...:-DJuż dawno byłam na to gotowa i z Moim narzeczonym (któremu również nie w głowie imprezy i długie kawalerstwo ) postanowiliśmy się starać o dzidzie...No i wyszło ;-)

ja mam 20 latek i staralam sie 4 cykle :-) jak widac jestem w 7 tc i bede mama bliźniaków jednojajowych jak to mowia moi rodzice :raz a porzadnie " :-D pozdrawiam mlode mamusie ;-)

Napisalam to na innym poscie i teraz wklejam

Witajcie mam 18 lat wyjechalam na wakacje do Anglii do pracy jestem tu juz poltorej miesiaca i mam problem. Nie mam miesiaczki od tygodnia wiem ze to krotki okres ale wydaje mi sie ze jestem w ciazy zrobilam juz sobie 4 testy kazdy wyszedl pozytywnie moje objawy to tylko brak miesiaczki co jakis czas mi nie dobrze i do tego kreci mi sie w glowie oraz tak jak podczas miesiaczki bole brzucha jakby mi sie jelita skrecaly . Nie wiem czy jestem w ciazy gdyz mimo tego ze 4 testy wyszly mi pozytywnie jak wspominalam wczesniej jestem w Angli i niby to w pracy a mam wielki stres bo wcale nie pracuje cale pieniadze ktore przywiezlismy z narzyczonym juz stracilismy nie wiem co robic wlozylismy w ten wyjaz ponad 4 tysiace a nie mamy z czym wracac do domu , mysle ze ten stres i zmiana klimatu mogla wplynac na brak miesiaczki ale czy to by wplynelo na 4 pozytywne wyniki testow POMOZCIE co mam myslec !!!!!!!!!!

mariolka mi sie wydaje z ejestes w ciazy ....jak wrocisz do kraju to opedz do lekarza a teraz kup sobie kwas foliowy i go jedz -jest bez recepty 1 tabletka na dizen

Hej dziewczyny mam 21 lat mam na imię Kasia od ponad roku jestem mężatką a od ponad dwóch miesięcy szczęśliwą mamą synka Kacperka.

reklama
Do góry