reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Witam ja tez dołączę może.
Mam na imię Magda i mam 4 letnią córkę Wiktorie.
Zaszłam w ciąże miesiąc przed 18.

Załączniki

• DSCF4193.jpg
    DSCF4193.jpg
    84,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF4948.JPG
    DSCF4948.JPG
    185,5 KB · Wyświetleń: 47
Niebieska witaj :happy2: Zapraszam do udzielania sie na glownym ;-)
napisz cos wiecej o sobie :tak:Sliczna masz Coreczke :happy2:

Pozdrawiam !! !! !!

Witajcie. Jestem tu, jak już napisałam w poście o kwietniowych narodzinach, bo czuje się samotna i ie mam z kim pogadać... a ogólnie moim zdaniem wszelkie fora tematyczne to fajna sprawa. Mam 26 lat, mieszkam we Wrocławiu, kończę studia, pracuję zawodowo jako marketingowiec i instruktorka jazdy konnej... nie wiem co Wam jeszcze napisać, pytajcie... trochę ciężko się tak otworzyć na dzień-dobry nie znając atmosfery forum.

Witam.
To ja też się przedstawię, oczywiscie jestem początkująca na tym forum i jeszcze łape gdzie co jest:-)
Mam na imię Klaudia, pochodzę z woj świętokrzyskiego i mam Synka 11 miesięcy.
Pozdrawiam Serdecznie

Obecnie siedzę w domku z synkiem i wychowuje maluszka na grzecznego chłopczyka:-) Teraz jesteśmy na etapie uczenia się chodzić, mały buszuje strasznie.Nie mam czasu na nic, ciagle trzeba pilnować, uwielbia targac gazetki i przy okazji troszkę jej schrupać:szok:
Mam szczęśliwą rodzinkę,maż pracuje ja skończyła studia turystykę i uwielbiam podróżować. Malutki troszkę podnośnie i zaczynamy zmiedzać wszytsko co tylko będzie w naszym zasięgu :)

reklama
Do góry