reklama
Niebieskabb
Początkująca w BB
Niebieskabb
Początkująca w BB
Dziękuję za przyjęcie mnie do "mamusiek"
Narazie się zapoznaje z forum ale będę się udzielać.
:-):-):-)
Narazie się zapoznaje z forum ale będę się udzielać.
:-):-):-)
cedora
Początkująca w BB
Witajcie. Jestem tu, jak już napisałam w poście o kwietniowych narodzinach, bo czuje się samotna i ie mam z kim pogadać... a ogólnie moim zdaniem wszelkie fora tematyczne to fajna sprawa. Mam 26 lat, mieszkam we Wrocławiu, kończę studia, pracuję zawodowo jako marketingowiec i instruktorka jazdy konnej... nie wiem co Wam jeszcze napisać, pytajcie... trochę ciężko się tak otworzyć na dzień-dobry nie znając atmosfery forum.
Alex.
Wdrożona(y)
witamy witamy.....
netgirl dobrze mowisz....ale nie owijaj w bawelne. powiedz lepiej że nam czasem odbija i poprostu glupoty piszemy
netgirl dobrze mowisz....ale nie owijaj w bawelne. powiedz lepiej że nam czasem odbija i poprostu glupoty piszemy
Obecnie siedzę w domku z synkiem i wychowuje maluszka na grzecznego chłopczyka:-) Teraz jesteśmy na etapie uczenia się chodzić, mały buszuje strasznie.Nie mam czasu na nic, ciagle trzeba pilnować, uwielbia targac gazetki i przy okazji troszkę jej schrupać
Mam szczęśliwą rodzinkę,maż pracuje ja skończyła studia turystykę i uwielbiam podróżować. Malutki troszkę podnośnie i zaczynamy zmiedzać wszytsko co tylko będzie w naszym zasięgu
Mam szczęśliwą rodzinkę,maż pracuje ja skończyła studia turystykę i uwielbiam podróżować. Malutki troszkę podnośnie i zaczynamy zmiedzać wszytsko co tylko będzie w naszym zasięgu
reklama