reklama
Iwoneeczka
Fanka BB :)
Alex.
Wdrożona(y)
ALINEA ja mam synusia i na termin na 9 listopada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ANULA witaj
Basia (24) i jestem w 22 tc, a moj przyszly maz Andrzej (33). Ja jestem z malopolskiego, a Andrzej z kujawsko-pomorskiego ) troszke nas dzieli, ale co najlepsze bedziemy chyba mieszkac w mazowieckim (o ile dostaniemy kredyt na mieszkanie) bo On ma tam prace i ja tez bede musiala zmienic swoja na prace w Wawie.
Pozdrawiam wszystkie mamuski )
Pozdrawiam wszystkie mamuski )
Dzieli dzieli... a poznalismy sie w Wawie jak bylam u kolezanki na wakacjach 'odpoczac od gor' Jej maz przyprowadzil kolege na imprezke :-) i to byl wlasnie moj kochany Andrzejek ...tak jakos wyszlo... chyba przeznaczenie
Imprezka juz za miesiac i mam ogromny metlik w glowie co do tego jak to ma wszystko wygladac, bo u nich sa inne zwyczaje u nas inne itp.
Imprezka juz za miesiac i mam ogromny metlik w glowie co do tego jak to ma wszystko wygladac, bo u nich sa inne zwyczaje u nas inne itp.
Alex.
Wdrożona(y)
barborka witaj..... to faktycznie chyba bylo przeznaczenie....
reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Barborka wiesz moj P jest z Debicy-dzieli Nas jakies 40 km a tez maja tam troszke inne zwyczaje na weselach ale przynajmniej kazdy z Mojej strony mowil ze swietne wesele bo nigdy na takim nie byli :-) a u Was przeciez roznica ogromna to dopiero bedzie weselicho :-)