reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Witam!
Mam na imię Ania. Mam 27 lat i jestem w 26 tygodniu ciąży. Już nie mogę się doczekać kiedy nasza córunia będzie z nami.

Ostatnia edycja:
reklama
jak i wy to i my :)

Iwona (21 ) Maciej (27) i FILIPESZEK (1 rok 3 dni)
Londyn (Anglia) :-)

12471.png

Basia (24) i jestem w 22 tc, a moj przyszly maz Andrzej (33). Ja jestem z malopolskiego, a Andrzej z kujawsko-pomorskiego :)) troszke nas dzieli, ale co najlepsze bedziemy chyba mieszkac w mazowieckim (o ile dostaniemy kredyt na mieszkanie) :) bo On ma tam prace i ja tez bede musiala zmienic swoja na prace w Wawie.

Pozdrawiam wszystkie mamuski :))

Barborka Witaj ;-) to faktycznie troszke Was dzieli km :-) a jak sie poznaliscie ?
i widze ze niedlugo szykuje sie imprezka :happy2:;-)

Dzieli dzieli...:( a poznalismy sie w Wawie jak bylam u kolezanki na wakacjach 'odpoczac od gor' ;) Jej maz przyprowadzil kolege na imprezke :-) i to byl wlasnie moj kochany Andrzejek :) ...tak jakos wyszlo... chyba przeznaczenie :tak:
Imprezka juz za miesiac i mam ogromny metlik w glowie co do tego jak to ma wszystko wygladac, bo u nich sa inne zwyczaje u nas inne itp.:szok: :errr: :rofl:

reklama
Barborka wiesz moj P jest z Debicy-dzieli Nas jakies 40 km a tez maja tam troszke inne zwyczaje na weselach ale przynajmniej kazdy z Mojej strony mowil ze swietne wesele bo nigdy na takim nie byli :-) a u Was przeciez roznica ogromna to dopiero bedzie weselicho :tak::-)

Do góry