reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Od paru dni jak tłumacze Marcelowi ze mama musi ubrania wyprac w pralce albo mama musi zrobic tatusiowi obiad i takie tam duperele to on sie pyta "po cio" tak cichutko pod nosem :)

reklama
Asiulka oprócz tego że potrafi komuś pokazać "puk,puk" w głowę :D to jeszcze wczoraj nauczyła się mówić i robić "Mniam, mniam". głaszcze się po brzuszku i mówi :)

chodze po dworze
sorki za mój konski smiech :-D
YouTube - DSCN1195

JAKI SŁODKI PINGWINEK PIK-POK :)

---

dziewczynki - a jak u waszych mikrusów z próbami jedzenia łyżeczką ?
ja od wczoraj pozwalam Alicji jeść samej kolację bo aż się rwie - wczoraj twarożek ze szczypiorkiem wszamała pięknie łyżką !!!, dziś serek homogenizowany już trochę gorzej bo był bardziej płynny, ale też super sobie radziła - byłam w szoku :)

Marcel tez czasami przejawia chęć jedzenia łyżeczką ale to raczej nie bardzo wychodzi bo trzyma ją na ukos a jak ma wziąść do buzi to do góry dnem ;]

cleo super ,wielkie gratki dla Igorka
agrafka ja mojemu daje tylko pustą miskę z łyżeczką bo póki co my poza domem

Kuba nauczył się robić "oj ty ty" paluszkiem i wygląda to strasznie śmiesznie , chodzić dalej nie chce ale za to wstaje wszędzie bez trzymanki i sobie brawo bije , na moją mamę woła "ada" i codziennie rano o 7 jak się budzi muszę go wyciągnąć z łóżeczka ,leci pod drzwi pokoju wali w nie i woła ade ,a mama przychodzi i go zabiera :)

reklama
Mój już śmiga elegancko ale powiem Wam, że dokładnie zaczął jak na jego urodzinki przyjechał kolega co chodzi i on nagle zaczął tak jak on sam chodzić hehe... Chciał się popisać, że on też potrafi... Co do gadania to Wam zazdroszcze, mój nic nie gada, czasami mama, baba i didi ale to tylko do siebie... Najczęściej za to muczy pod nosem i tyle...

Do góry