reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
Brawa dla Igorka... dzielny chlopak!

Moja Madelen po wakacjach to tez strzasznie poszla do przodu z postepami, jest jak mala malpka a raczej popuga bo wszystko nasladuje.

- bije brawo
- pokazuje ile ma klopotow (chwyta sie za glowke dwoma raczkami)
- pokazuje jaka duza urosnie
- a i nauczyla sie pokazywac "money-money" (piniazki)
- robi indianinka
- raczkuje juz na kolankach a nie pelza
- chwyta sie wszystkiego aby sie podniesc, umie "bezpiecznie" sama usiasc z pozycji stojacej
- robi szpagaty i strasznie nogami wykreca, ze od samego patrzenia to az w kroku boli
- wspina sie po schodach ( oczywiscie tylko jak ja nadzoruje)
- chodzi trzymana za raczki

to tyle co mi sie przypomina, teraz musze to wszysko nakrecic tak zeby bylo co wspominac :o)

muszę pochwalić moje dziecię zrobiło dzisiaj 3 kroki samo:-):-)
a jak słyszy WAKA WAKA to klaska :-):-) muszę stwierdzić że to jego ulubiona piosenka:-)

dzisiaj mała sama podciągnęła się na łóżku żeby stanąć po czym spadła na pupę :))
aha i nabiłą sobie kartonowym pudełkiem pierwszego guza,... ale to chyba żaden postęp

reklama
Dziewczyny gratulacje postępów!!

U nas również kilka nowości:
- mamy ząbka a drugi wlasnie sie przebija:)
- mała chodzi trzymana za raczki do tyłu:D wygląda to obłędnie:D:D
- dzisiaj zeszła (w zasadzie przez przypadek) z materaca nóżkami w dół (zawsze najpierw schodzi głowa:D) i zaczela kiwac glowa "nie nie" :D
- małe rzeczy zabiera kciukiem i palcem wskazującym

chyba było by na tyle:)

Do góry