reklama
Lopezhot wydaje mi się,że to kwestia gustu. Ja mam na zmaiane 3 komplety poscieli bawełnianej ,bo staram się co mies. co dwa prać żeby maluszek miał swieżą podusie i kołderke. Są to zestawy z carrefora i od przyszłej szwagrierki, bo ceny pościeli w internecie czy sklepie dla dziecka są niestety niebotyczne. Staś ma tez już płaską podusie do której sie tuli.;-)
U mnie nie miało to większego znaczenia - mały i tak się rozkopuje, nawet spod najcieńszego kocyka, a poduszka natychmiast wędruje w kąt. Natomiast oczywiście jest prześcieradełko, bawełniane, takie nie-śliskie tylko bardziej puchate i miłe w dotyku.
Również zwróciłabym uwagę przede wszystkim na materiał. Bawełna jest najlepszym rozwiązaniem. W internecie można znaleźć sklepy z bawełnianymi, ładnymi i niedrogimi pościelami. Na allegro sporo osób się wystawia.
Im bardziej kolorowa tym szybciej zagonisz dziecko do łóżka Bardzo ładną widziałam na portalu aukcjusz.pl i maja tam kilka wariantów kolorystycznych
Pościel do wózka obłoczki niebieskie
Naistotniejsza kwestia to wczym będziesz ją prała, używaj delikatnych środków (płyny lepsze niż proszki)
Pościel do wózka obłoczki niebieskie
Naistotniejsza kwestia to wczym będziesz ją prała, używaj delikatnych środków (płyny lepsze niż proszki)
zuzika
Zaciekawiona BB
My mieliśmy poszewki bawełniane, wypełnienie hipoalergiczne, materac gryka-kokos, to w łóżeczku a później w dużym łóżku materac z gąbki ale takiej twardszej a reszta jak wyżej tylko w większej wersji no i oczywiście żeby było miło i kolorowo wszystko to w ulubione postaci z bajek i małe jaśki tez kolorowe i miłe żeby raźniej było
layryn - o matko ale mi się przypomniały stare czasy białych pościeli my mamy wszystkie pościele dla benka kolorowe ale coraz częściej marzy mi się po prostu biała czysta pościel ale to pewnie dla nas bo mały by ją zabrudził raz dwa
póki co kupiłam bardzo fajną w ikei z samochodzikami i zastanawiam się nad angry birds taką jak tu z hippo wygląda obłędnie a młody już zaczyna czaić o co chodzi w angry birds
póki co kupiłam bardzo fajną w ikei z samochodzikami i zastanawiam się nad angry birds taką jak tu z hippo wygląda obłędnie a młody już zaczyna czaić o co chodzi w angry birds
Załączniki
reklama
Ja mogę Wam szczerze polecić ten sklep z pościelą dla dzieci. Ostatnio zrobiłam tam zakupy i jestem bardzo zadowolona.