Bibi89
Fanka BB :)
Zapytałabym jeszcze jakie to są testy pozytywnie dodatnie?Jakie leki wspomagające płodność powodują pozytywne testy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytałabym jeszcze jakie to są testy pozytywnie dodatnie?Jakie leki wspomagające płodność powodują pozytywne testy?
Zapytałabym jeszcze jakie to są testy pozytywnie dodatnie?
bardzo ci dziekuje za ten duzo wnoszący komentarz. Już poprawiłam.Zapytałabym jeszcze jakie to są testy pozytywnie dodatnie?
I teraz się już psychicznie znowu nastawiłam że jak Babka w laboratorium powiedziała że może się pomylili to może coś z tego będzie ,głupia ja ,Nigdy więcej nie testuję tak wcześnie Bo to jakiś Roller Coster emocjonalny ..Poczekam na ten wynik i na wszelki wypadek jutro zrobię w innym laboratorium
Ale z drugiej strony w takim razie jak możliwe jest że 5 testów pokazało dwie kreski raz Jest mocniejsze raz lżejsze, Ale zawsze ja widzę je wyraźnie, tą z teraz na zdjęciu rzeczywiście ciężko jest zobaczyć ale byl robiony po południu i jest bardzo wcześnie na test w każdym razie gdy trzymam go w ręce Nawet nie muszę się przeglądać dobrze żeby zobaczyć ta kreskę miałam takie pozytywy 7dpo z synem , Chociaż te Pink to jak dla mnie też są dużo za ciemne jak na 7dpo I są jakieś czerwone cos jest z nimi nie tak .
Ale testy Przecież też wykrywają HCG , jeśli HCG nie ma w krwi to skąd biorą się te kreski,tego nwm .
Nie wiem co czekam na te wyniki i sprawdzę w kolejnym laboratorium jeśli to nie będzie to to będę szukać przyczyny.
autorka twierdzi ze byla w ciazy na podstawie testow pozytywnych nie na podstawie bety. Bete zrobila tylko raz, a to ze pasek na tescie raz ciemniejszy raz jasniejszy nie swiadczy o spadku bety. Zalezy kiedy sikala i ile sie tego zebralo w probce. A to ze w tamtej ciazy jej wyszlo pozytyw na tescie a potem sie okazalo ze jest w ciazy mogl byc z tego samego powodu co teraz - falszywie dodatni bo za wczesnie na test. Zbiegem okolocznosci zaciazyla po kilku dniach.ale autorka twierdzi, że jest w ciąży i poroniła skoro beta ujemna. A nie kiedy robic test. Myślę, że większość osób wie kiedy testować.
dokladnie takMam nadzieję, że nie odbierzesz tego znowu jako przytyk
Ale po co robisz testy od 4dpo? Przecież logiczne jest, że one wtedy nic nie wykażą.
Wiarygodny test jest w dniu spodziewanej miesiączki czyli 14dpo.
Rozumiem entuzjazm, stres, chęć, żeby tym razem wyszło, ale za chiny nie łapię, czemu po prostu nie poczekasz.
Teraz masz 9dpo. I zastanawiasz się czemu nie ma krwawienia i czy iść do lekarza, skoro twierdzisz, że to poronienie, ale krwawienie i tak powinnaś dostać dopiero za 5 dni.
Olej te testy teraz i drugą betę i poczekaj 5 dni. Wtedy zrób betę i będziesz miała pewność całkowitą czy coś jest czy nie ma.
autorka twierdzi ze byla w ciazy na podstawie testow pozytywnych nie na podstawie bety. Bete zrobila tylko raz, a to ze pasek na tescie raz ciemniejszy raz jasniejszy nie swiadczy o spadku bety. Zalezy kiedy sikala i ile sie tego zebralo w probce. A to ze w tamtej ciazy jej wyszlo pozytyw na tescie a potem sie okazalo ze jest w ciazy mogl byc z tego samego powodu co teraz - falszywie dodatni bo za wczesnie na test. Zbiegem okolocznosci zaciazyla po kilku dniach.
gratuluje inwencji