Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
Mi przed zabiegiem bardzo chciało się jeść, później już trochę mniejteż byłam mega głodna. po zabiegu dostałam kisiel i herbatę...
reklama
Ja tabletki nie dostałam, tylko na zabieg gdy te 6h minęło od jedzenia. Też miałam nadzieję że wyjdę po 2h od zabiegu bo czułam się dobrze, ale jednak zostawili mnie na nic u z rana na drugi dzień wypuścili.Ja zabieg Chciałam jak najszybciej. nie wyobrażalam sobie chodzić nie wiadomo jak długo z martwym dzieckiem.
No ale lekarz i tak najpierw podał tabletki żeby trochę szyjke zmęczyć .
ja miałam zabieg w prywatnej klinice ale na nfz. Personel i podejście naprawdę oki.
2 h po zabiegu byłam już w domku.
Czytałam różne historie jak to wygląda w szpitalach i bałam się strasznie...
po tabletkach nic specjalnego nie czułam. krawawienie jak mój standardowy okres (mam bardzo obfite), zaraz zabieg i do domu. po narkozie też nawet dobrze się czułam
Tylko psychicznie gorzej...
Ja też bym chciała zabieg jak najszybciej ale lekarza kazał czekać i to jest najgorsze nie mogę już wytrzymać robię wszystko żeby zająć myśli .U mnie też wiek ale chcę spróbować mieć kolejne dziecko nie chce żeby mój synek był jedynakiemJa zabieg Chciałam jak najszybciej. nie wyobrażalam sobie chodzić nie wiadomo jak długo z martwym dzieckiem.
No ale lekarz i tak najpierw podał tabletki żeby trochę szyjke zmęczyć .
ja miałam zabieg w prywatnej klinice ale na nfz. Personel i podejście naprawdę oki.
2 h po zabiegu byłam już w domku.
Czytałam różne historie jak to wygląda w szpitalach i bałam się strasznie...
po tabletkach nic specjalnego nie czułam. krawawienie jak mój standardowy okres (mam bardzo obfite), zaraz zabieg i do domu. po narkozie też nawet dobrze się czułam
Tylko psychicznie gorzej...
Miesiąc to trochę długoEhhh... wiem jak to jest... Tak naprawdę to ja już jestem zmęczona tym wszystkim... U mnie to trwa już praktycznie miesiąc
A czy chcę następne dziecko? Oczywiście, marzę o tym żeby synek miał rodzeństwo
Joaszka
Fanka BB :)
Wiesz co...zabieg wcale nie jest straszny. Dostajesz narkoze i nic nie czujesz..potem też. FizycznieDziewczyny plamilam a teraz zaczęłam krwawić tak jakbym miała okres czekać aż się to dalej rozwinie czy jechać na IP? Strasznie się boje zabiegu
bo psychicznie to wiadomo
ja chyba bym pojechała na ip ale może być różnie. Mogą odesłać.
jak oprócz krawienia nic się nie dzieje możesz czekać ale i tak potem trzeba spr jak się oczyścilo
Nie masz telefonu do swojego gina?
Mam ale nie odbiera , wizytę mam jutro u niego.Wiesz co...zabieg wcale nie jest straszny. Dostajesz narkoze i nic nie czujesz..potem też. Fizycznie
bo psychicznie to wiadomo
ja chyba bym pojechała na ip ale może być różnie. Mogą odesłać.
jak oprócz krawienia nic się nie dzieje możesz czekać ale i tak potem trzeba spr jak się oczyścilo
Nie masz telefonu do swojego gina?
Może zaczyna się samoistne, fakt zabieg straszny nie jest, pełna narkoza nic nie czujesz, trwa to z 20nminut i po. Pytałam się jak często komplikacje są to mi powiedzieli, że bardzo rzadko ale wiadomo zdarzyć się mogą. Ja dzień po zabiegu lekko tylko plamilam. Bardziej psychicznie ten zabieg przezylam bo byłam pierwszy raz w szpitalu i to był dla mnie mega stres. Ale może obejdzie się bez jeśli samo się oczyści. A bardzo krwawisz?Dziewczyny plamilam a teraz zaczęłam krwawić tak jakbym miała okres czekać aż się to dalej rozwinie czy jechać na IP? Strasznie się boje zabiegu
reklama
Aż tak nie krwawię delikatny okres nic mnie nie boli czuję się dobrze oczywiście fizycznie bo psychicznie nie bardzoMoże zaczyna się samoistne, fakt zabieg straszny nie jest, pełna narkoza nic nie czujesz, trwa to z 20nminut i po. Pytałam się jak często komplikacje są to mi powiedzieli, że bardzo rzadko ale wiadomo zdarzyć się mogą. Ja dzień po zabiegu lekko tylko plamilam. Bardziej psychicznie ten zabieg przezylam bo byłam pierwszy raz w szpitalu i to był dla mnie mega stres. Ale może obejdzie się bez jeśli samo się oczyści. A bardzo krwawisz?