reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienie

Aniusia38

Aktywna w BB
Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć

reklama
Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
Ale.co lekarz powiedział??? Kazal przyjsc np za kilka dni by sprawdzić?

Bardzo mi przykro :( Ja mialam taka sytuacje w 9tc. Poszlam do ginekologa i to bylo przed swietami Bozego Narodzenia. Okazalo sie, ze serduszko nie bilo. Tez mam synka. U mnie skonczylo sie lyzeczkowaniem. Po 6 tygodniach okazalo sie, ze jestem ponownie w ciazy a za 2 tygodnie mam termin ciecia. Tylko wydaje mi sie, ze corka raczej terminu nie dotrzyma ;)

Trzymam kciuki za Ciebie, wiem jak musi byc Ci ciezko

Ja płakałam przez trzy dni non stop aż w końcu powiedziałam sobie, że muszę się pozbierać, bo syn bardzo ze mną to przeżywał. Dostałaś skierowanie do szpitala czy jeszcze raz masz iść do ginekologa?

reklama
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry