Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
reklama
A dostałaś tabletkę?Dzięki, za 6h gdzieś będzie zabieg bo trzeba byc naczczo, a tak strasznie głodna byłam że zrobiłam 2 lyki jogurtu naturalnego i teraz 6h czekania
Mąż jest przy Tobie czy leżysz sama?A dostałaś tabletkę?
Dobrze ,że nie jesteś sama no i ja myślami z Tobą przykro mi i wiem że najgorsze to czekanie ale dasz radę.Nie, tabletki nie dostałam. Tak mąż jest przy mnie cały czas.
Współczuję jak się czujesz? Jutro napewno wypuszcza a przez noc będą obserwować.Już po zabiegu, miałam nadzieję że dzisiaj mnie wypisza, ale jednak nie. Teraz mam nadzieję że jutro mnie wypisza
reklama
Też tak miałam. Obserwowali przez noc, później wypuścili mnie z samego rana pozdrawiam i spokojnej już nocki!Już po zabiegu, miałam nadzieję że dzisiaj mnie wypisza, ale jednak nie. Teraz mam nadzieję że jutro mnie wypisza