Hej dziewczyny muszę napisać tutaj bo nie daje rady .Wczoraj byliśmy z mężem na wizycie kontrolnej i okazało się że serduszko nie bije zatrzymało się na 7tygodniu. Jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo mamy już syna prawie 2 latka a tu kolejna ciąża i niestety nie będzie rodzeństwa.Nie wiem co myśleć
reklama
Rozwiązanie
U mnie powiedzieli, że po pierwszym okresie możemy się starać. U mnie poronienie było wywołane tabketkami. Po nich wszystko się oczyściło.A ile czasu lekarz wam powiedział by poczekać przed kolejnym staraniem ? Mi powiedział że minimum 3 razy okres muszę mieć
My jeszcze nie mamy dziecka, więc byśmy chcieli. Ale szczerze to ja jak i mój mąż obawiamy się, że będzie tak samo a to sport stres dla nas. Więc będziemy się zastanawiać jeszcze, ale jak byśmy próbowali to jeszcze tylko raz chyba.A tak szczerze myślicie jeszcze o kolejnej ciąży?bo ja jak się dowiedziałam to już nie chciałam kolejny raz bać się że będzie tak samo jak teraz.
reklama
My jeszcze nie mamy dziecka, więc byśmy chcieli. Ale szczerze to ja jak i mój mąż obawiamy się, że będzie tak samo a to sport stres dla nas. Więc będziemy się zastanawiać jeszcze, ale jak byśmy próbowali to jeszcze tylko raz chyba.
Na przyszły rok może pomyślimy, ten stres musi z nas zejść związany z tym wszystkim, z wywolaniem poronienia itp bo mąż też się stresuje razem ze mną ale też bardzo mnie wspiera
Powodzenia, trzynam kciuki! Musi się udać!Też chce się obronić przed zabiegiem, jutro na ip idę i mam nadzieję że uda się tabletkami
Ehhh... wiem jak to jest... Tak naprawdę to ja już jestem zmęczona tym wszystkim... U mnie to trwa już praktycznie miesiącA ja zaczęłam dziś plamić .Nadal Bola mnie piersi ciągle jestem senna i to najgorsze czekanie do wtorku czy naprawdę serduszko nie bije .ja już bym chciała mieć to za sobą
A czy chcę następne dziecko? Oczywiście, marzę o tym żeby synek miał rodzeństwo
reklama
Cały ranek myślałam o Tobie Trzymam mocno kciukiCzekam na zabieg, jak będzie wszystko dobrze to dzisiaj mnie wypisza do domu, trzymajcie kciuki