Suuu
Fanka BB :)
Witajcie
Zapraszam Ty wszystkie które przeszły poronienie trąbkowe ciąży pozamacicznej i chciałaby się podzielić swoimi doświadczeniami po …
Kiedy udało się wam ponownie zajść w ciążę?
Kiedy zaczęłyście współżyć ?
Czy wykonywałyście jakieś badania po tym przejściu ?
Ja właśnie dzisiaj wróciłam ze szpitala
U mnie wszystko zaczęło się na początku kwietnia 7.04 trafiłam do szpitala z krwawieniem lekkim i beta 65 po dwóch dniach beta 36
Wypisali do domu kazali powtórzyć betę
Beta wzrosła 15.04 do 614
Kolejna do 1000 był widoczny pseudo pęcherzyk w macicy
Kolejna beta po świętach <1500
Zaczęło się mocne krwawienie 23.04 trafiłam do szpitala tam beta ponad 2 tys brak pęcherzyka w macicy , poszerzenie lekkie w prawym jajowodzie bez zarodka
Po dwóch dniach beta 1400 krwawienia ze skrzepami i jakby tkankami czy tam jakimś pęcherzykiem
W niedzielę beta 400
Dziś wypisali mnie do domu poszerzenie na jajowodzie ładnie zanika krwawienie uspokoił się aaa i bóle które miałam też zniknęły
Kazali powtórzyć betę aż spadnie do 0
I kolejne starania zalecili dopiero za 6 miesięcy żeby ładnie wszystko się zrosło po tym Ala pęknięciu w jajowodzie i zregenerowało
Co osobiście mnie przeraziło te 6 miesięcy
Już nie mogę doczekać się wizyty u mojego lekarza żeby usłyszeć co on ma do powiedzenia w tej sprawie
Zapraszam do dyskusji
Zapraszam Ty wszystkie które przeszły poronienie trąbkowe ciąży pozamacicznej i chciałaby się podzielić swoimi doświadczeniami po …
Kiedy udało się wam ponownie zajść w ciążę?
Kiedy zaczęłyście współżyć ?
Czy wykonywałyście jakieś badania po tym przejściu ?
Ja właśnie dzisiaj wróciłam ze szpitala
U mnie wszystko zaczęło się na początku kwietnia 7.04 trafiłam do szpitala z krwawieniem lekkim i beta 65 po dwóch dniach beta 36
Wypisali do domu kazali powtórzyć betę
Beta wzrosła 15.04 do 614
Kolejna do 1000 był widoczny pseudo pęcherzyk w macicy
Kolejna beta po świętach <1500
Zaczęło się mocne krwawienie 23.04 trafiłam do szpitala tam beta ponad 2 tys brak pęcherzyka w macicy , poszerzenie lekkie w prawym jajowodzie bez zarodka
Po dwóch dniach beta 1400 krwawienia ze skrzepami i jakby tkankami czy tam jakimś pęcherzykiem
W niedzielę beta 400
Dziś wypisali mnie do domu poszerzenie na jajowodzie ładnie zanika krwawienie uspokoił się aaa i bóle które miałam też zniknęły
Kazali powtórzyć betę aż spadnie do 0
I kolejne starania zalecili dopiero za 6 miesięcy żeby ładnie wszystko się zrosło po tym Ala pęknięciu w jajowodzie i zregenerowało
Co osobiście mnie przeraziło te 6 miesięcy
Już nie mogę doczekać się wizyty u mojego lekarza żeby usłyszeć co on ma do powiedzenia w tej sprawie
Zapraszam do dyskusji