Ja się cieszę dziewczyny że w tym wieku jeszcze nawiązuję nowe super kontakty z ludżmi .
Ojjjj Suska, ale miałam skojarzenia po tym tekscie hahaha wyobraziłam sobie Ciebie pod laską i mówiącą drżącym głosem te słowa hahahaha sorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się cieszę dziewczyny że w tym wieku jeszcze nawiązuję nowe super kontakty z ludżmi .
HahaOjjjj Suska, ale miałam skojarzenia po tym tekscie hahaha wyobraziłam sobie Ciebie pod laską i mówiącą drżącym głosem te słowa hahahaha sorki
Migal .czuję się dobrze .Czuję się super !!!!
Byłam wczoraj u mojego gina, oczywiście wyspowiadałam się mu ze wszystkiego i powiedział, że skoro sama sobie zaordynowałam intralipid to nie widzi sensu wizyty u Dubra. Ostatecznie ustaliliśmy, że do niego zadzwoni w sprawie zdiagnozowania mnie, bo wyniki do Dubra w piątek wysłałam. Mam nadzieję, że intralipid wystarczy i nie będzie chciał włączać ivigu.
We wtorek mam pobranie komórki (jeśli wcześniej nie ucieknie) i zamrożenie zarodka.
A Ty jak się czujesz ?
Hej dziewczyny co sądzicie o bioterapeucie mojej siostry koleżanka miała 2 poronienia i wybrała się do niego powiedział jej ze teściowa jej nie życzy dziecka i ze umrze po 48 godzinach bo jest chora na raka i jak zmarla to ona zaszła w ciaze i ma zdrowego chłopca to jest na fakcie myślicie że mogę spróbować tam jechać ?
Miłego weekendu
Migal .czuję się dobrze .
Więc nie wiem czy to dobrze .he.
Ale jak wczoraj przyszłam z pracy to wysprzątałam wszystkie szafki w kuchni, bo mi to z przed świąt wisiało nie zrobione .Potem zaczął mnie boleć. brzuch i się wystraszyłam .
Cały wieczór już przeleżałam plackiem i na szczęście przeszło .
Muszę trochę przystopować bo ja to jakiś robokop jestem .
A ty wczoraj u Zamory byłaś?
To. teraz masz pobranie we wtorek .?Oj nie szalej !! Niech się maleństwo ładnie zagnieżdża
Tak, byłam u gina. Z na monitoringu. Komóreczka urosła 2mm, tak jak mówiłaś
Witam w ten piękny dzień. W piątek impreza superowa nawet tańce były! Chłopaki zadowoleni . A ja całą sobotę walczyłam z kacem . Wredna @ odeszła ,wyniki chyba dobre -zaczynam nowy cykl. Arda kciuków nie puszczam. A może podam Wam wyniki ? spojrzycie czy dobre? LH,PRL,FSH PRG I E2.
Dla mnie cudem jest moje dzieciątko bo ja całkowicie dziewczyny stracę wiarę ze się uda chyba ze względu na te długie odległości czasowe w czekania na wizyte jak juz zaczną się szczepionki to będą co dwa tygodnie to ruszy coś może nadzieja wróci a teraz jakoś tracę wiarę ze się uda. Odnośnie tego, że trzeba myśleć pozytywnie to moja ostania ciąża to było strasznie głupie gadanie, że sie nie uda chociaż wierzyłam w głębi do końca ze będzie ok ale znaki typu mniejsze obolenie piersi inna tarczyca pokazywały, że znów to samo będzie i zaczynałam czarnowidztwo nie wiem może coś na to wpłynęło bo w ciazy donoszonej miałam większą wiaręLumia
Ja osobiście znam mnóstwo takich przypadków że kobiety zachodzą po adopcji dzieciątka .
Mojej kuzynce w końcu lekarz powiedział że nie widzi już szansy na naturalną ciąże .(leczyła się z 10 lat)
No to sobie dziewczyna zupełnie odpuściła .Teraz ma już dwoje .
Wierze w cuda bo ich już doświadczyłam .