Dla mnie cudem jest moje dzieciątko bo ja całkowicie dziewczyny stracę wiarę ze się uda chyba ze względu na te długie odległości czasowe w czekania na wizyte
jak juz zaczną się szczepionki to będą co dwa tygodnie to ruszy coś może nadzieja wróci a teraz jakoś tracę wiarę ze się uda. Odnośnie tego, że trzeba myśleć pozytywnie to moja ostania ciąża to było strasznie głupie gadanie, że sie nie uda chociaż wierzyłam w głębi do końca ze będzie ok ale znaki typu mniejsze obolenie piersi inna tarczyca pokazywały, że znów to samo będzie i zaczynałam czarnowidztwo nie wiem może coś na to wpłynęło bo w ciazy donoszonej miałam większą wiarę
Dziewczyny chciałabym skontaktować się z enja napisałam wiadomość na privie ale nie odpisała w ogole myślę że dawno jej nie było a bardzo mi zależy na kontakcie z nią ... może chociaż maila macie ? Plisssss czytam forum i zjem brakiem hamowania nie wiem jak się jej udało ... praktycznie tylko na nią początkowo nie działaly a była taka wytrwała ...zanim zacznę się szczepić chciałabym z nią porozmawiać
I kwiatuszek jak jesteś odezwij się !!!!!!!!!!!!!!
Doris pamięta o zdjęciu będzie ale jakoś musze ładne poszukać anie wiem gdzie sa ale wyślę jak nie znajdę podam fb najwyżej
Aha ktoś pytal co robi malina przy dodatnich ana-szczepu pomimo to a dubrawski nie wiem ale sama bym się chęcią dowiedziala