reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jak po laparoskopii dostanę zielone światło to już w maju ,albo w czerwcu. Nie wiem jak to jest po laparoskopii bo z tego co czytałam nie trzeba na nic czekać ale nie wiem jak przy nacinaniu czy usuwaniu przegrody :(

Beatko,
A nic Ci lekarz nie powiedział? kiedy możecie się starać:)

Lumia mleczko pszczele super sprawa. Teraz robię miesiąc przerwy , a potem jeszcze jedna seria.
Cieszę się bardzo, że przypadło do gustu;):p ja własnie mam przerwę;)

Miłej i słonecznej niedzieli Dziewczynki!!!

Ovli czekam

Susana, mogłabyś mi napisać coś więcej o tym człowieku?
Destino
Mariusz Wójtowicz z Warszawy ul Popularna .
Moja ginka wysyłała do niego przypadki z którymi sobie już nie dawała rady .Leczy intralipidami również dlatego się z nim konsultowała .
W ostatniej ciąży mojej ciąży jak szukałam gdzie zrobić pierwszy intralipid to przekazałam mój telefon u niego na recrpcji i pan doktor oddzwonił i porozmawiał ze mną jak człowiek ..Tyle o nim ci tylko moge powiedzieć bo nie byłam u niego .

Witam w niedzielny poranek,
dziewczyny, chcę Wam powiedzieć, że cudowną rzeczą jest to, że znajomość z forum, można przenieść do świata "rzeczywistego" i doświadczać nie tylko otuchy ale realnej pomocy od osoby tutaj zapoznanej.
Susana dziękuję za na pomoc :yes: i za spotkanie.
Jesteś super śliczną kobietką i super mamuśką :blink:

Jeśli chodzi o skutki uboczne encortonu to ja nie widzę, na początku tylko trochę bolał mnie żołądek, teraz już nic nie odczuwam. Mimi to, cieszę, się, że już schodzę z dawki a niedługo całkiem odstawim.
Ja od clexane nie mam siniaków, jest to dziwne, bo poprzednim razem miałam i to dużo, może to dlatego ze najpierw brałam 0,2 a potem dopiero 0,4 nie wiem sama.

Jeśli chodzi o skutki uboczne encortonu to ja nie widzę, na początku tylko trochę bolał mnie żołądek, teraz już nic nie odczuwam. Mimi to, cieszę, się, że już schodzę z dawki a niedługo całkiem odstawim.
Ja od clexane nie mam siniaków, jest to dziwne, bo poprzednim razem miałam i to dużo, może to dlatego ze najpierw brałam 0,2 a potem dopiero 0,4 nie wiem sama.

Też mam problemy z żołądkiem ale to chyba jedyna niedogodność. Zauważyłam, że mam po nim mega gładką skórę i wszystkie wypryski zaniknęły :happy:

Też mam problemy z żołądkiem ale to chyba jedyna niedogodność. Zauważyłam, że mam po nim mega gładką skórę i wszystkie wypryski zaniknęły :happy:
Cześć
Migall
Jak się czujesz ok.??
A jeżeli chodzi o bezinteresowną pomoc to jeśli się da to trzeba pomagać .wiadomo .normalne .
Ja się cieszę dziewczyny że w tym wieku jeszcze nawiązuję nowe super kontakty z ludżmi .
I na forum mogę spotkać takie super babki .:-) :):-) :):-) :):-) :)

Arda nie poddawaj się !!!
Młoda jeszcze jesteś, będzie dobrze, zobaczysz :blink:
Ja też mam tendencję do popadania w takie dołki. Może nie zakładaj z góry, że ma się udać w tym, czy następnym cyklu. Ja np. kwiecień odpuszczam (może nie całkiem, bo będę zamrażać zarodek) ale próbę zajścia podejmę dopiero w maju i to tez zależnie czy będzie komórka.
Damy radę, jesteśmy obstawione lekami na ostatniej prostej do celu ;-) ;) !!!

reklama
Cześć
Migall
Jak się czujesz ok.??
A jeżeli chodzi o bezinteresowną pomoc to jeśli się da to trzeba pomagać .wiadomo .normalne .
Ja się cieszę dziewczyny że w tym wieku jeszcze nawiązuję nowe super kontakty z ludżmi .
I na forum mogę spotkać takie super babki .:-) :):-) :):-) :):-) :)

Czuję się super :-) :) !!!!
Byłam wczoraj u mojego gina, oczywiście wyspowiadałam się mu ze wszystkiego i powiedział, że skoro sama sobie zaordynowałam intralipid to nie widzi sensu wizyty u Dubra. Ostatecznie ustaliliśmy, że do niego zadzwoni w sprawie zdiagnozowania mnie, bo wyniki do Dubra w piątek wysłałam. Mam nadzieję, że intralipid wystarczy i nie będzie chciał włączać ivigu.
We wtorek mam pobranie komórki (jeśli wcześniej nie ucieknie) i zamrożenie zarodka.

A Ty jak się czujesz ?

Do góry