reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja ze swojej strony dopowiem, że w żadnej ciąży nie miałam mdłości, właściwie w grupie ok 30 mam mdłości miało może ze 2. W pierwszej ciąży tylko w czasie kiedy powinnam dostać okres miałam bardzo tkliwe piersi, ale minęło to bardzo szybko, właściwie jak ręką odjął.

reklama
Ja ze swojej strony dopowiem, że w żadnej ciąży nie miałam mdłości, właściwie w grupie ok 30 mam mdłości miało może ze 2. W pierwszej ciąży tylko w czasie kiedy powinnam dostać okres miałam bardzo tkliwe piersi, ale minęło to bardzo szybko, właściwie jak ręką odjął.
Dzięki, ja za każdym razem jak byłam w ciąży to miałam przez te 5-6 tyg różne objawy, dlatego jestem tak spanikowana, że ich już nie mam bo wcześniej oznaczało to zwyczajnie zatrzymanie rozwoju ciąży.

Byłam u lekarza i…popłakałam się na fotelu jak zobaczyłam bijące ❤️ Nigdy nie doszłam do tego etapu, jestem w szoku, Pani doktor powiedziała, że mogę nie odczuwać tej ciąży przez te wszystkie leki, które biorę. I tak jak mi napisałaś ostatnio - będę szła od etapu do etapu, to samo powiedziała ginekolog, żeby się cieszyć, ale będziemy przechodzić kolejno od etapu do etapu. Wiadomo, że może być rożnie, jeśli dotrwamy do stycznia to prenatalne, których się boję bo mam już swoje lata przecież, ale na razie nie wybiegam tak daleko bo za 2 tyg wizyta i muszę jeszcze omówić branie encortonu i acoffilu z dr Sydorem.

Byłam u lekarza i…popłakałam się na fotelu jak zobaczyłam bijące ❤️ Nigdy nie doszłam do tego etapu, jestem w szoku, Pani doktor powiedziała, że mogę nie odczuwać tej ciąży przez te wszystkie leki, które biorę. I tak jak mi napisałaś ostatnio - będę szła od etapu do etapu, to samo powiedziała ginekolog, żeby się cieszyć, ale będziemy przechodzić kolejno od etapu do etapu. Wiadomo, że może być rożnie, jeśli dotrwamy do stycznia to prenatalne, których się boję bo mam już swoje lata przecież, ale na razie nie wybiegam tak daleko bo za 2 tyg wizyta i muszę jeszcze omówić branie encortonu i acoffilu z dr Sydorem.
Gratuluje 💕🥰🥳Jeśli to możliwe, to bierz encorton do 16 tc, a potem powolutku zmniejszają dawkę aż odstawisz. Pokonuj etap po etapie i na ile to możliwe ciesz sie ciąża. Bo to ważny etap. A wiek... Ja też miałam swoje lata. A mimo to prenatalne były ok. Wiek o niczym nie przesądza. Życzę ci nuuuuudnej ciąży aż do rozwiązania co najmniej w 38tc i urodzeniu zdrowego żywego różowego bobasa

Do góry