reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam w ten piękny dzień. W piątek impreza superowa nawet tańce były! Chłopaki zadowoleni . A ja całą sobotę walczyłam z kacem . Wredna @ odeszła ,wyniki chyba dobre -zaczynam nowy cykl. Arda kciuków nie puszczam. A może podam Wam wyniki ? spojrzycie czy dobre? LH,PRL,FSH PRG I E2.

Czuję się super :-) :) !!!!
Byłam wczoraj u mojego gina, oczywiście wyspowiadałam się mu ze wszystkiego i powiedział, że skoro sama sobie zaordynowałam intralipid to nie widzi sensu wizyty u Dubra. Ostatecznie ustaliliśmy, że do niego zadzwoni w sprawie zdiagnozowania mnie, bo wyniki do Dubra w piątek wysłałam. Mam nadzieję, że intralipid wystarczy i nie będzie chciał włączać ivigu.
We wtorek mam pobranie komórki (jeśli wcześniej nie ucieknie) i zamrożenie zarodka.

A Ty jak się czujesz ?
Migal .czuję się dobrze .
Więc nie wiem czy to dobrze .he.
Ale jak wczoraj przyszłam z pracy to wysprzątałam wszystkie szafki w kuchni, bo mi to z przed świąt wisiało nie zrobione .Potem zaczął mnie boleć. brzuch i się wystraszyłam .:szok:
Cały wieczór już przeleżałam plackiem i na szczęście przeszło .
Muszę trochę przystopować bo ja to jakiś robokop jestem .

A ty wczoraj u Zamory byłaś?

Hej dziewczyny co sądzicie o bioterapeucie mojej siostry koleżanka miała 2 poronienia i wybrała się do niego powiedział jej ze teściowa jej nie życzy dziecka i ze umrze po 48 godzinach bo jest chora na raka i jak zmarla to ona zaszła w ciaze i ma zdrowego chłopca to jest na fakcie myślicie że mogę spróbować tam jechać ?
Miłego weekendu :)

Motylek1234 ja chodzę na biorezonas, podobno pomaga na odrobaczanie i odgrzybianie organizmu. W tej terapii przepuszcza się bezpieczny dla człowieka prąd. Podobno wspomaga to również oczyszczanie i odnowę organizmu. Jakiś spektakularnych efektów nie odczuwam, ale mam nadzieję, ze wewnętrznie coś tam działa.
Moja teściowa mocno wierzy w bioterapeutów ale dla mnie to trochę brzmi jak zła magia.
Opowiadała jak pewne małżeństwo doradzało się w sprawie kupna działki czy domu (ze względu na żyły wodne) i ten bioterapeuta odpowiedział, że jeśli kupią tę działkę to się rozejdą i kupili po czym po 2 latach się rozwiedli.
Trudno powiedzieć dlaczego tak się stało, może już na etapie wyboru działki tak się kłócili, że każdy by stwierdził, że z tego związku nic nie będzie.
Ja to bym raczej nie poszła do takiej osoby.

Migal .czuję się dobrze .
Więc nie wiem czy to dobrze .he.
Ale jak wczoraj przyszłam z pracy to wysprzątałam wszystkie szafki w kuchni, bo mi to z przed świąt wisiało nie zrobione .Potem zaczął mnie boleć. brzuch i się wystraszyłam .:szok:
Cały wieczór już przeleżałam plackiem i na szczęście przeszło .
Muszę trochę przystopować bo ja to jakiś robokop jestem .

A ty wczoraj u Zamory byłaś?

Oj nie szalej !! Niech się maleństwo ładnie zagnieżdża :happy:
Tak, byłam u gina. Z na monitoringu. Komóreczka urosła 2mm, tak jak mówiłaś :tak:

Witam w ten piękny dzień. W piątek impreza superowa nawet tańce były! Chłopaki zadowoleni . A ja całą sobotę walczyłam z kacem . Wredna @ odeszła ,wyniki chyba dobre -zaczynam nowy cykl. Arda kciuków nie puszczam. A może podam Wam wyniki ? spojrzycie czy dobre? LH,PRL,FSH PRG I E2.

Lamia to może razem wstawimy i porównamy, ja tez robiłam te badania w 4dc:)
Martwi mnie moja tarczyca. Wynik mam 2,4! a miałam 1,3-1,8. To pewnie od tego encortonu. Wyniki wysłałam ginowi. Napisał,że wszystko w normie, ale pogadamy na wtorkowej wizycie...coś czuje ,że własnie o tej tarczycy, bo zestawiłam mu moje wczesniejsze wyniki. No i prolaktynę mam w normie, ale górna granica:)

reklama
Lumia
Ja osobiście znam mnóstwo takich przypadków że kobiety zachodzą po adopcji dzieciątka .
Mojej kuzynce w końcu lekarz powiedział że nie widzi już szansy na naturalną ciąże .(leczyła się z 10 lat)
No to sobie dziewczyna zupełnie odpuściła .Teraz ma już dwoje .
Wierze w cuda bo ich już doświadczyłam .
Dla mnie cudem jest moje dzieciątko bo ja całkowicie dziewczyny stracę wiarę ze się uda chyba ze względu na te długie odległości czasowe w czekania na wizyte:( jak juz zaczną się szczepionki to będą co dwa tygodnie to ruszy coś może nadzieja wróci a teraz jakoś tracę wiarę ze się uda. Odnośnie tego, że trzeba myśleć pozytywnie to moja ostania ciąża to było strasznie głupie gadanie, że sie nie uda chociaż wierzyłam w głębi do końca ze będzie ok ale znaki typu mniejsze obolenie piersi inna tarczyca pokazywały, że znów to samo będzie i zaczynałam czarnowidztwo nie wiem może coś na to wpłynęło bo w ciazy donoszonej miałam większą wiarę

Dziewczyny chciałabym skontaktować się z enja napisałam wiadomość na privie ale nie odpisała w ogole myślę że dawno jej nie było a bardzo mi zależy na kontakcie z nią ... może chociaż maila macie ? Plisssss czytam forum i zjem brakiem hamowania nie wiem jak się jej udało ... praktycznie tylko na nią początkowo nie działaly a była taka wytrwała ...zanim zacznę się szczepić chciałabym z nią porozmawiać
I kwiatuszek jak jesteś odezwij się !!!!!!!!!!!!!!
Doris pamięta o zdjęciu będzie ale jakoś musze ładne poszukać anie wiem gdzie sa ale wyślę jak nie znajdę podam fb najwyżej
Aha ktoś pytal co robi malina przy dodatnich ana-szczepu pomimo to a dubrawski nie wiem ale sama bym się chęcią dowiedziala

Do góry