b_iala
Fanka BB :)
a ja tak sie wtrace z innej strony.. ja akurat miałam CC w trakcie porodu SN zrobione.. bo mały sie zaklinował w kanale.. bardzo pragnełam rodzic naturalnie i lezałam i wyłam.. ze nie moge.. teraz jak z kims rozmawiam to słysze:" a CC to nie zaden poród.. jest mi przykro" jak kobieta kobiecie moze tak powiedziec..z drugiej strony mam kolezankę która chciała miec CC.." na żadanie" ale jej nie chcieli zrobic .. bo nie było wskazan... i co meczyła sie sporo godzin ... w bolu i cierpieniu.. ( podkreslam, ze bała sie rodzic naturalnie( nie kazda kobieta moze byc do tego stowrzona przekonana.. jak nie kazda czuje instynkt macierzynski.. albo czuje go pózniej.. albo wcale.. ) w gruncie rzeczy urodziła naturalnie.. rozerwało ją az po odbyty... i pozniej dochodziła do siebie fizynie miesiacami.. ( nawet z czystym sumienem powiem ze z pół roku jak nie wiecej ... psychicznie nie doszła do siebie wogole.. kiedys planowała miec 2 dzieci.. teraz nawet nie wyobraza sobie drugi raz tego piekła.. na ziemi.. ...
a wiec kazda z nas jest inna... jesli kobieta nie czuje sie na siłach rodzic naturalnie nie dobijajmy jej .. słowami : "nierozumiem jak mozesz chciec cesarke na żadanie" ...
a wiec kazda z nas jest inna... jesli kobieta nie czuje sie na siłach rodzic naturalnie nie dobijajmy jej .. słowami : "nierozumiem jak mozesz chciec cesarke na żadanie" ...