reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
hehehe przy cc nie miałam tego problemu Od samego cięcia do następnego dnia leżałam nago aż w końcu rano pielęgniarka pomyślała że można by bylo mi koszule chociaż włożyć przed obchodem
To jest najlepsze z cc. Leżałam sobie naguśka ale dostałam dodatkowy koc. I nawet na wieczornym obchodzie mi nie przeszkadzło , że jestm goluska choć lekarz sprawdzał dren a lekarka brzuch.
Dopiero rano o 6 zostałam ściągnięta złózka i popełzłam do łazienki sie opryskać woda i założyc koszule...
Dopiero rano o 6 zostałam ściągnięta złózka i popełzłam do łazienki sie opryskać woda i założyc koszule...
Antylopka
Potrojna mamuska
hehehe przy cc nie miałam tego problemu Od samego cięcia do następnego dnia leżałam nago aż w końcu rano pielęgniarka pomyślała że można by bylo mi koszule chociaż włożyć przed obchodem
ja stanik zdjęłam, jak przyszedł anestezjolog podać ZZO. Za to w szoku porodowym zaczęłam mówić do Adasia po francusku, a do położnych po polsku... Marcin mi to uświadomił, bo ja bym chyba nie skapowała długo, że cos nie tak.
reklama
Myśle, że Adasiowi to nie przeszkadzło...Gorzej z połoznymi hi hi.ja stanik zdjęłam, jak przyszedł anestezjolog podać ZZO. Za to w szoku porodowym zaczęłam mówić do Adasia po francusku, a do położnych po polsku... Marcin mi to uświadomił, bo ja bym chyba nie skapowała długo, że cos nie tak.