reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród

reklama
na moim przykładzie poradze wam nie zakładajcei staników do porodu bo ja nie zdjełam bo jak bede chodzic bez? a pozniej zapomniałam i jak malutka sie urodziła to nie było gdzie jej położyć i dostałam ja na brzuch

hehehe przy cc nie miałam tego problemu :) Od samego cięcia do następnego dnia leżałam nago aż w końcu rano pielęgniarka pomyślała że można by bylo mi koszule chociaż włożyć przed obchodem ;)

To jest najlepsze z cc. Leżałam sobie naguśka ale dostałam dodatkowy koc. I nawet na wieczornym obchodzie mi nie przeszkadzło , że jestm goluska choć lekarz sprawdzał dren a lekarka brzuch.
Dopiero rano o 6 zostałam ściągnięta złózka i popełzłam do łazienki sie opryskać woda i założyc koszule...

hehehe przy cc nie miałam tego problemu :) Od samego cięcia do następnego dnia leżałam nago aż w końcu rano pielęgniarka pomyślała że można by bylo mi koszule chociaż włożyć przed obchodem ;)

ja stanik zdjęłam, jak przyszedł anestezjolog podać ZZO. Za to w szoku porodowym zaczęłam mówić do Adasia po francusku, a do położnych po polsku... Marcin mi to uświadomił, bo ja bym chyba nie skapowała długo, że cos nie tak.

reklama
ja stanik zdjęłam, jak przyszedł anestezjolog podać ZZO. Za to w szoku porodowym zaczęłam mówić do Adasia po francusku, a do położnych po polsku... Marcin mi to uświadomił, bo ja bym chyba nie skapowała długo, że cos nie tak.
Myśle, że Adasiowi to nie przeszkadzło...Gorzej z połoznymi hi hi.

Do góry