reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród

u mnie w szpitalu daja koszule i do porodu i potem na oddziale - mi to pasowlo, bo zawsze sie cos leje, jak nie z piersi, to macica sie obkurcza itp. a takie krotkie to wcale nie byly. polozne kazaly podczas lezenia zdjemowac majtasy, bo wtedy krocze lepiej sie goi. jak wstawalam, to zakladalam - mam takie siateczkowe i pare sztuk jednorazowych.

reklama
No ja musze zobaczyc w takiej drogerii ala Rossman bo tam było po 4 zł...Ale dwa lata temu...Tzn. wkładki laktacyjne...Paczke mam ha ha, jeszcze po Lolku nie otwierane ..A koszule specjalnie brałam brzydką.

No misia dobra byłas...Jak rozumiem baby blues...No ja na szczęście miałam brzydką od babci...Teraz tez mam brzydką.
hehe po babci?? i dobrze. Ja teraz też biorę taką aby ją wyrzucić i nie oglądać już więcej :)

Ostatnio zobaczyłam te wkładki laktacyjne w rossmanie za 4,99 i też sobie kupiłam.

co do wkladek laktacyjnych - przy Nince starsznie mi cieklo z piersi i probowalam chyba wszystkich wkladek, ale sprawdzily sie jedynie J&J. niestety nie sa tanie, ale w promocji 30+20 szt. mozna bylo kupic chyba za 16 zl.

a te po 4,99 to jakiej firmy?

gufi te po 5zl byly w promocji z rossmana babydream.
a j&j sa w ciaglej sprzedazy w rosmanie po 15zl

teraz jeszcze lovi wprowadzil tez drozsze ok 25zl zelowe wkladki laktacyjne :>

Nio jedno pranko wysuszone, drugie juz prawie, trzecie sie pierze, czwarte przygotowane. Jak drugie wyschnie to wtedy poprasuje. I chyba wezme Z Was przykład, do worków i z mydełkiem, bo u nas w domu wilgoc wyłazi. ADM COŚ ma robić, ciekawe kiedy...Jutro w grudniu po południu...

Ja mam swoją koszulę do szpitala, kupioną za 10 zł żeby ją później od razu wyrzucić :) Zresztą Pani, która mi ją sprzedawała sama stwierdziła, że daje mi taką zwykłą żebym ja od razu po porodzie wyrzuciła :))

A ja szukam takich żelowych nakładek na piersi, co to je można chłodzić. Wiem, że są w tym zestawie aventa za 170zł, ale nie kupię go ze względu na nie przecież. Może którejś wpadły w oko?

Ja dostałam dwie koszule do karmienia też już zużyte z instrukcją ,zeby potem je wyrzycić. Średnio spojrzałam na nie,ale mam zamiar bez obrębiania skrócić je nożyczkami, bo lubię krótkie.
Te wkładki co zakupiłam Bella za 9 zeta zobaczymy jak się sprawdzą. U nas w mieście jest hurtownia artykułów dziecięcych i dzięki temu kupuję taniej.

reklama
kliwia - tych wkladek rossmanowski nie probowalam, ale cena zacheca :) 25 zl za pudelko wkladek, nawet zelowych, to jednak za duzo!!!

madziara - a po co te zelowe nakladki??? ja takich chyba nigdy nie widzialam ...

Do góry