missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ksiazka na przepone i oddychac tak by ona sie unosila tak wlsasnie na lekcjach spiewu uczyli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rany, nigdy mnie jeszcze nic tak nie bolało, żebym aż krzyczała. W ogóle sobie tego nie wyobrażam... Co nie zmienia faktu, że chciałabym, żeby czas szybciej płynął...
Hej
Dziś przeczytałam na stronie mojego szpitala że jest możliwość za 1000zł wynajać sobie położna tylko na wyłączność tzn, że oprócz normalnie przysługującej z NFZ byłaby ta odpłatnie non stop przy mnie. Co o tym myślicie. Troche panikuję i chyba sie skuszę.
Poza tym szkoła rodzenia przy szpitalna jest płatna 300zł. Też zapisałam sie na kurs. Zaczynam dopiero 26 pażdziernika nie wiem czy to nie za pozno, ale innego terminu nie bylo:-(.