reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród

heheh.. ja bym chciała by maluszek urodził się 30.11 tak jak jego starszy brat :) Znam przypadki rodzeństwa z jednego dnia- to i może mi się uda ;) Choć grudniówką oczywiście jestem całym sercem :) Bo jak jeden ma 30.11 a drugi maluch np. 4.12 to przecież 2 imprez nie będę szykować :) wiem wiem Leń ze mnie :)

reklama
antylopka nie pisze 1000 zl :) tylko mowie ze prawie cale becikowe bo ktoras tam napisala ze placila 700zl za znieczulenie. u nas w opolu kosztuje 600zl :) i tak bym tyle nie dala

Niektóre szpitale podają znieczulenie bezpłatnie przy porodzie ale nie na żądanie. Tak chcą ,żeby kobiety rodziły dzieci ale zawsze są jakieś utrudnienia.

Zawsze mozna zrobic impreze pomiedzy :-) swoja droga dzieci urodzone tego samego dnia, a innego roku, to fajna sprawa. Masz szanse :-D
jedna data to nawet zapominalski tatuś zapamięta, hehe
Mój mąż nie ma głowy do dat, ale nasze urodziny pamięta, teraz mu dojdzie kolejna data, hehe

Najwyżej wykorzystam męża do wywołania porodu:-D

missiiss - mimo wszystko dla mnie to jakieś nieporozumienie!! 150 a 700 to spora różnica!
polecam:)

wiem ze mozna :) we wrzesniu sie orientowalam jak to w opolu jest bo chcialam i tutaj porod rodzinny kosztowal 150 zl a zzo 600 wiec nie zmyslam nawet na stronie szpitala bylo napisane. gdzies pozniej czytalam ze mieli zrobic rodzinny za free i o polowe zmniejszyc za znieczulenie pozniej jakis artykol byl ze rodzinny juz jest za free ale zzo nie zmniejszyli ceny a etraz aktualnie to nie wiem jak to jest napisze wam jak sie doiem jak jest na dyrekcyjnej jakby bylo 150zl to jasne ze bym wziela :) kurcze luksus za taka cene.

http://www.rynekzdrowia.pl/Ginekolo...zulenie-i-porod-rodzinny-za-darmo,7699,9.html

to jest z czerwca a ciekawe jak teraz jest hmmm...

Ostatnia edycja:
Co zrobić skoro się żyje w takim państwie.Nic dziwnego ,że wiele kobiet jeździło rodzić do Niemiec.

moja kuzynka w niemczech rodzila i strasznie zadowolona byla. kurcze nie moge nic na temat znieczulenia wopolu znalezc a na dyrekcyjnej jeszcze nie szukalam. zapytam jak bede w szpitalu .

reklama
Do góry