reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród

Widze że moje 700 zł za ZZO wywołało ogólne oburzenie. Powiem wam, że ja do tej pory jestem oburzona bo uwazam, że to powinno być w koszyku świadczeń 100% refundowanych prze NFZ i ogólnie dostępne. No ale co zrobić takie realia...

reklama
dla mnie po prostu coś jest nie tak, skoro w Poznaniu w zależności od szpitala płacisz od 50 do 150zł, a w Opolu 600?? No to jakie uzasadnienie takiej ceny?? Tym bardziej, że na porodzie SN szpital zarabia więcej niż na cc.

moja kuzynka w niemczech rodzila i strasznie zadowolona byla. kurcze nie moge nic na temat znieczulenia wopolu znalezc a na dyrekcyjnej jeszcze nie szukalam. zapytam jak bede w szpitalu .

missiiss kochana zajrzałam tu,bo cie obczaiłam gdzie ty przesiadujesz :-) tak sie ciesze,ze juz 12tc minłął ufff.

A jesli chodzi o znieczulenie, to w co oni je daja , w kregosłup przy sn?

Ja mam termin na 15 ale i tak zapowiedziałam, że ze świetami szaleć nie będe, o nie. O 5 rodzajach ciast jak co roku o moga pomarzyc moi faceci:-D
Mnie M poród wywołał;-) 3 dni przed terminem.

reklama
Do góry