reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród - zaczynamy rozmówki o tym co nie uniknione :)

ja mam kolezanke z grudnia ale z innego forum to u nich zostala juz tylko 1 dziewczyna ktora juz od ponad 2 tygodni ma rozwarcie na 2 cm i jest codziennie chyba u lekarza ale ze to 2gie dziecko to kaze jej chodzic dalej... pierwsze zaczely rodzic w listopadzie wiec mysle ze u nas zaczenimy w lutym witac nasze maleństwa :)

reklama
ja mam jednak nadzieję, że zaczniemy sie w lutym,a nie w styczniu rozpakowywać... styczen to troszeczke wczesnie jak dla mnie.
będe spokojniejsza w lutym:)

Kazdy dzien w brzuszku jest bardzo cenny wiec oby wyszly jak najpozniej ale ja wolalabym aby max do 40 tyg bo potem to pewenie z kazdym dniem coraz wiekszy stres bedzie i oczekiwanie

Tak rak dotrwajmy do lutego choć ja już do szpitala prawie spakowana:tak:
A do szkoły rodzenia mam zamiar uderzyć od przyszłego tygodnia :) U nas jest darmowa :)

ja się wczoraj śmiałam z mamą, że 13.02 moge już wieszać firanki i myć okna, a dostaniemy prezent na walentynki.

moja mama jak była ze mną w ciąży .... to pod koniec wziela się za mycie okien i wieszanie firanek... następnego dnia była juz w szpitalu:p i tak oto dostali prezent na wielkanoc:) moje pierwsze jedzonko na świecie z cyca... było śwąteczne;p no pięknie mnie urodzila, pięknie:D

przetestujemy;p
zobaczymy czy dostaniemy mała Walentynke:)

dziś urodziła pierwsza styczniówka na naszym forum , więc nie jest tak źle ...
Ja też myślę że dopiero w lutym coś się zacznie dziać ... ale z waszych wypowiedzi wywnioskowałam że myślicie o styczniu bo mowa jest że po nowym roku :-). Ja to nie wiem czy o kwiecień nie zahaczę :-D

reklama
ja to bym chciala jak najpozniej... czyli 17 marca mi bardzo odpowiada - to by bylo zgodnie z OM :) wiec jak wczesniej sie nie rozsypie to 16 bede wieszac firanki

Do góry