ja mam kolezanke z grudnia ale z innego forum to u nich zostala juz tylko 1 dziewczyna ktora juz od ponad 2 tygodni ma rozwarcie na 2 cm i jest codziennie chyba u lekarza ale ze to 2gie dziecko to kaze jej chodzic dalej... pierwsze zaczely rodzic w listopadzie wiec mysle ze u nas zaczenimy w lutym witac nasze maleństwa
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
ja się wczoraj śmiałam z mamą, że 13.02 moge już wieszać firanki i myć okna, a dostaniemy prezent na walentynki.
moja mama jak była ze mną w ciąży .... to pod koniec wziela się za mycie okien i wieszanie firanek... następnego dnia była juz w szpitalu i tak oto dostali prezent na wielkanoc moje pierwsze jedzonko na świecie z cyca... było śwąteczne;p no pięknie mnie urodzila, pięknie
przetestujemy;p
zobaczymy czy dostaniemy mała Walentynke
moja mama jak była ze mną w ciąży .... to pod koniec wziela się za mycie okien i wieszanie firanek... następnego dnia była juz w szpitalu i tak oto dostali prezent na wielkanoc moje pierwsze jedzonko na świecie z cyca... było śwąteczne;p no pięknie mnie urodzila, pięknie
przetestujemy;p
zobaczymy czy dostaniemy mała Walentynke
Mini55
&&&&&
dziś urodziła pierwsza styczniówka na naszym forum , więc nie jest tak źle ...
Ja też myślę że dopiero w lutym coś się zacznie dziać ... ale z waszych wypowiedzi wywnioskowałam że myślicie o styczniu bo mowa jest że po nowym roku :-). Ja to nie wiem czy o kwiecień nie zahaczę
Ja też myślę że dopiero w lutym coś się zacznie dziać ... ale z waszych wypowiedzi wywnioskowałam że myślicie o styczniu bo mowa jest że po nowym roku :-). Ja to nie wiem czy o kwiecień nie zahaczę
reklama