morgenrood
Fanka BB :)
Gratulacje mumia niezla waga synka!!!! sciskam i powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przepraszam, ze tak nie-czesto wpadam... jak siedze online, to ciagle cos czytam lub zamawiam lub sprawdzam a tak to mi sie tak oczy od kompa kleja, ze mi sie po prostu nie chce... a oprocz tego to zabiegana, bo dopadla mnie kompletna panika, ze nie zdaze wszystkich przygotowan na czas a my jeszcze czesc domu remontujemy przy okazji, nie tylko przyszly babyroom :S:S i tak jakos ciagle cos robie lub sprzatam (ach tak, bo hormony i to wicie gniazda tez mnie niezle dopadlo :$) i jakos niczego nie ubywa lub mi sie tak zdaje wiec ledwo nawet odpoczywam, az sie maz zlosci i mnie czasami zmusza posiedziec na kanapie przy tv ale zabiera laptop
Czy ktos tu jeszcze bywa na tym forum? oprocz mnie i anp?
pozdrawiam