reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Co tam u Was??Znowu nikogo.Ja dzis porzadki robiłam cały dzień,i częściowo torbe do szpitala spakowałam.Gdyby sie zaczelo to troche jestem juz przygotowana!!
Ide spać bo jestem padnieta,,,,

reklama
chyba raczej nie,ale wiem ze moze nastapic w kazdej chwili a Ty morgenrood??
Ale torbe dzis juz spakwalismy cala,takze jestem przygotowana.Teraz zostało tylko czekac,oby nie za dlugo.
A tak wogole to ciężko mi sie wstaje itd.....
... cały czas sie zastanawiam czy zamówić te podstawki,czy kraty od piwa czy tez ten materac myśle o tym łóżku!!
A no i tak troche mnie gardło zaczeło boleć.ale myśle że przejdzie.
Napisz jak Ty sie czujesz i Twoje dzieciaczki!:-)))))
pozdrawiam przyszłe mamusie

Hej!Wlasnie wrocilam od położnej i dostałam skierowanie na badanie do ginekologa.Mały wielkoscia i waga jest juz na 39 i 1 dzien a zaczelismy 37 tydzien.
Przerazilam sie troche ,mam nadzieje ze bedzie oki wszystko,zaczelam sie martwic.W piatek mam wizyte w szpitalu!!Ciekawe o co chodzi.

hej,
wizyta w szpitalu- byc moze chca Ci oddzial pokazac, czesto tak robia a badanie do ginekologa to pewnie upewnic sie czy moze cos sie zaczyna dziac ;) ciesz sie ze dzidzius rosnie tak ladnie. Bedzie dobrze i nie obawiaj sie.
Ja dzis bylam na wizycie kontrolnej, wszystko ok, jutro znowu- tym razem dokladniejsze usg, jeszcze nigdy w zyciu tyle usg nie mialam co podczas blizniaczej ciazy, ale dobrze, przynajmniej wiedza co w brzuchu piszczy ;)

zaczelam poruszac sie jak mucha w smole!!!! musialam po chlebek isc na piechote i zastanawialam sie czy taxi spowrotem nie wezwac ;) juz nie te lata :) albo nie te kilogramy :)
pozdrawiam

hej,
daj znac jak tam po usg i czy cos sie zaczyna u Ciebie dziać??
Ja to w dzień jeszcze w miarę funkcjonuje ale w nocy to chce zeby jak najszybciej sie skonczyla bo wizyty w toalecie i wstawanie to mnie wykonczy,dobrze ze jeszcze chwila i zaraz to minie.
Jeszcze zaczelo mnie troche gardlo bolec.
oki ide robic obiadek,miłego popoludnia,pozdrawiam

anp- mam te same objawy :) modle sie zeby noc sie skonczyla :)
Dzieciaczki zdrowe, maja po 2,9kg i 2,4kg wiec tez duze. Rozmawialam z polozna Polka jak to wyglada przy blizniakach, zasugerowala mi wywolanie w 38 tyg, chyba sie zdecyduje, no chyba ze mnie wczesniej wezmie. Za tydzien we wtorek kolejna wizyta

Czy ktos tu jeszcze bywa na tym forum? :szok: oprocz mnie i anp? :)
pozdrawiam

Chyba nie ma tu juz nikogo wiecej!!!

morgenrood jak ja bede w 40 to Ty w 38 czy jakos tak,moze rzeczywiscie sie znajdziemy razem na porodówce.
To duże dzieci bedziesz mieć czyli nie jestem sama.Ważne żeby zdrowe były,jesteś w 35 teraz ??
Czasami mi sie wydaje ze sie juz powoli zaczyna cos dziac bo wczoraj naprzyklad czulam sie tak jak bym miala okres dostac,a czytalam ze to przed porodem jest takie uczucie,ale mozliwe tez ze przez to czytania mi sie udziela,heheh!!!

Dziś przyszła gazetka z Kennedymars,mam nadzieje ze mały juz bedzie z nami.Zobaczymy co powie lekarz w piatek.

3maj sie morgenrood ,Ty czujesz sie pewnie 2 razy tak jak ja,ale jeszcze chwila i bedzie lepiej.Pozdrawiam,papa

No i moze ktos sie odezwie!!!

Hej Dziewczyny, ja tylko na chwilę bo zabiegana jestem :))

Na pewno się odezwę jak się uspokoi, hehe,

Ogłaszam wszem i wobec:

Maximilian Adam Leendert urodził się 7 czerwca o 17:56. Ważył 4780 gramów i długi był na 56 cm!

Moja młodsza jest niesamowicie zazdrosna i to powoduje, że mam cały dom na głowie, masakra :) Max je co godzinę bo mu mało i czuję się jak mała dojarka ;p

Odezwę się jak się u mnie trochę uspokoi :)

reklama
Do góry