nana19
Fanka BB :)
no zgadzam sie z toba ,ze mozna sie udac do innego lekarza ale jak taka matka uslyszy ze jest ok ,co by to nie bylo to mysli ,ze jest ok i nie idzie na konsultacje.ja np.pytalam czy mam dawac Tymkow dodatkowo wit D ,uslyszalam ,ze jak jest na butli to nie .wystarczy to co jest w mleku modyfikowanym.gdy pojechalm z nim do polski ,jak mial 6 m to lekarka stwierdzila poczatki krzywicy i rozmiekczona potylice,palec wchodzil jak w maslo.Nikt tu tego nie sprawdzal ,choc bylam u lekarza domowego ,pediatry i CB.Powiem jeszcze ,ze jedynym lekarzem ,ktory wyrazil opinie ,ze Tymka trzeba poslac do neurologa ,do ortopedy ,byl lekarz ,ktory nie wystawia skierowan tylko opinie ,lekarz z CB.Lekarz domowy do ktorego poszlam zTymkiem jak mial problemy z oddychaniem pow. prosze przyjsc jak bedzie gorzej.pojechalam do polski i odrazu Tymek dostal leki na astme.Teraz mam innego lekarza domowego i ona tez stwierdzila u Tymka astme i dala mu inchalacje.ale chodzi o to ,ze ja teraz wiem ,ze Tymek ma astme i nie dam sie zbyc.A jak wczesniej nie wiedzialam to wierzylam jak mowili ,ze to nic takiego.Zgadzam sie z toba ,ze rozni sa lekarze itd.czy to polska czy to inny kraj.Tylko ze tu poprostu jest taka polityka oszczednosci i czasem az przesadzaja
Chodzi mi o to ,ze ja nie jestem lekarzem i moge nie wiedziec nawet ze z czyms powinnam isc na konsultacje ,tymbardziej gdy np.w CB powiedza ,ze jest ok.Bo tu zawsze jest ok
Chodzi mi o to ,ze ja nie jestem lekarzem i moge nie wiedziec nawet ze z czyms powinnam isc na konsultacje ,tymbardziej gdy np.w CB powiedza ,ze jest ok.Bo tu zawsze jest ok
Ostatnia edycja: