reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
No mam wrazenie ze brzuch jet juz nizej, no i skurcze te przepowiadajace, chyba ze bedzie mial zamiar wyjsc wczeniej ale oby nie, kregoslup mnie jak narazie nie boli ale spojenie tak co jakis czas... ale juz nie dlugo i bedzie po bolach
bernadetkka
Mgd u ciebie to jeszcze zbyt wczesnie... badzmy dobrej mysli ze to te tylko przygotowujace cie do porodu za kilka tygodni
Dziewczynki ja czytalam ostatnio o tych skurczach Huxleya nie pamietam pelnej nazwy i one moja sie pojawiac juz od 25 tyg ciazy. Mi na szczescie sie jeszcze nic nie kurczy, ale bym sie obawiala rowniez jakby cos sie dzialo. Czlowiek nie zna dnia ani godziny, niestety...
A jesli chodzi o ciaze, to mi faktycznie zaczyna ciazyc troche i juz musze zmienic sposob wstawania i lezenia... Nadszedl ten moment.. Ach...
Uciekam kluseczki i zycze wam przyjemnego wieczorku !!
A jesli chodzi o ciaze, to mi faktycznie zaczyna ciazyc troche i juz musze zmienic sposob wstawania i lezenia... Nadszedl ten moment.. Ach...
Uciekam kluseczki i zycze wam przyjemnego wieczorku !!
Dobry wieczor kobietki.
Modo Quasimodo mial dzis DBK (dzien bez komputera) i dopiero teraz doczytal, co naskrobalyscie.
A naskobalyscie sporo.
Nie bede sie rozpisywac, oglaszam jedynie, ze wyzwiska, pejoratywne okreslenia dotyczace jakiejkolwiek narodowosci czy religii tydziez innych osob z forum nie beda akceptowane.
Prosze to wziac pod uwage.
Dziekuję przepraszam, ze nie ma polskich znakow, ale moj maz PEPICZEK (uwazajcie, bo Czesi sie na to obrazaja , to cos jak ciapaty po ichniemu) zmienil klawiature.
Piszecie o stanikach, ja mialam juz chyba wszystkie podczas swej znacznej kariery matki karmiacej i polecam zdecydowanie stanik do karmienia z Hunke Moller, czy jak to sie pisze?
jest super, trzyma fajnie piersi i wytrzymaly jest. i dobrze, wygodnie sie odpina. Mam tez jeden z Hemy, ale go nie lubie, jest za bardzo "sztywny", taki bawelniak. MIalam tez z Prenatala i tez jest ok.
Ayni, pamietasz jak Ci ostatnio linka na chusty takie piekne podalam? nie moge go znalezc, masz go? zapodaj, to dziewczyny zobacza, jakie sliczne.
Modo Quasimodo mial dzis DBK (dzien bez komputera) i dopiero teraz doczytal, co naskrobalyscie.
A naskobalyscie sporo.
Nie bede sie rozpisywac, oglaszam jedynie, ze wyzwiska, pejoratywne okreslenia dotyczace jakiejkolwiek narodowosci czy religii tydziez innych osob z forum nie beda akceptowane.
Prosze to wziac pod uwage.
Dziekuję przepraszam, ze nie ma polskich znakow, ale moj maz PEPICZEK (uwazajcie, bo Czesi sie na to obrazaja , to cos jak ciapaty po ichniemu) zmienil klawiature.
Piszecie o stanikach, ja mialam juz chyba wszystkie podczas swej znacznej kariery matki karmiacej i polecam zdecydowanie stanik do karmienia z Hunke Moller, czy jak to sie pisze?
jest super, trzyma fajnie piersi i wytrzymaly jest. i dobrze, wygodnie sie odpina. Mam tez jeden z Hemy, ale go nie lubie, jest za bardzo "sztywny", taki bawelniak. MIalam tez z Prenatala i tez jest ok.
Ayni, pamietasz jak Ci ostatnio linka na chusty takie piekne podalam? nie moge go znalezc, masz go? zapodaj, to dziewczyny zobacza, jakie sliczne.
Kallie
Ja właśnie po kolacji, może sie ktoś skusi na racuszka z jabłkiem?:-)
Bernadetka Ty jeszcze minimum tydzień-dwa masz nogi zaciskać,
a mgd Ty troszkę dłużej więc jak masz leżeć to leż i proszę mi się po sklepach nie włóczyć, trzeba troszke męża jak cuś powykorzystywać albo mamę jak przyjedzie
Bernadetka Ty jeszcze minimum tydzień-dwa masz nogi zaciskać,
a mgd Ty troszkę dłużej więc jak masz leżeć to leż i proszę mi się po sklepach nie włóczyć, trzeba troszke męża jak cuś powykorzystywać albo mamę jak przyjedzie
mgd
ماما كوثر
KALLIE kiedy mnie tak ciezko w domu utrzymac. Maz sie smieje ze powinnam spac na ulicy
SENSILLA witamy szewofo porzadek musi byc
Ooo zobacz,ja bielizne kupuje tylko w HM. Latami sie trzyma skubana,ale o staniku do karmienia nie pomyslalam.
W poniedzialek sprawdze sklep
AYNI te skurcze o ktorych piszesz to braxtona-hicksa. I tak jak piszesz,moga wystepowac od 20tc. Sa bezbolesne i chwilowe. Moze ich byc okolo 5-10 w ciagu dnia..
Moje niestety sa bolesne i czeste(10-12 razy w ciagu godziny!). No ale poki szyjka trzyma mam byc dobrej mysli :d
SENSILLA witamy szewofo porzadek musi byc
Ooo zobacz,ja bielizne kupuje tylko w HM. Latami sie trzyma skubana,ale o staniku do karmienia nie pomyslalam.
W poniedzialek sprawdze sklep
AYNI te skurcze o ktorych piszesz to braxtona-hicksa. I tak jak piszesz,moga wystepowac od 20tc. Sa bezbolesne i chwilowe. Moze ich byc okolo 5-10 w ciagu dnia..
Moje niestety sa bolesne i czeste(10-12 razy w ciagu godziny!). No ale poki szyjka trzyma mam byc dobrej mysli :d
mdg, ja w ostatniej ciazy mialam bardzo czesto skurcze przepowiadajace.. i bardzo silne. Bylam prawie pewna, ze porod bedzie wczesniej. pamietam, bylo to 5 lutego, czyli 3 tyg przed terminem, mialam tak silne skurcze, ze myslalam, ze porod sie zaczal... a Lilusia przyszla na swiat 5 marca, 10 dni po terminie
przypomnialo mi sie a propos stanikow, mam tez jeden super z firmy Livera.
a co do laktatorow, to ja mam elektryczny z Medeli, jest bardzo fajny. Mialam wczesniej reczny z Canpolu, ale byl o d... rozbij.
przypomnialo mi sie a propos stanikow, mam tez jeden super z firmy Livera.
a co do laktatorow, to ja mam elektryczny z Medeli, jest bardzo fajny. Mialam wczesniej reczny z Canpolu, ale byl o d... rozbij.
reklama