reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

do mnie leci lktator ze Stanow :-D siostra moja oddaje mi swoj, elektryczny. Sama bym sie pewnie na razie wstrzymala z zakupem, ale ona juz zakonczyla "produkcje" i lezal u niej i kurz zbieral.

reklama
bernadetka no nie powiem jestem zaawansowana w alfabecie :D u mnie w rodzinie piersi są coraz większe z pokolenia na pokolenie więc nie wiem jakie będzie miała córka o ile się kiedyś cory doczekam .

a my oglądamy mecz i po cichu kibicuje niemcom ;) za podolskiego ! hihi

Madziula ja niestety nie znam sie tutaj na tych stronach internetowych, widzialam w sklepie wlasnie za nie cale 250 euro, no ale na dwa cyce:)
Ale dzieki za linka, moze byc przydatny:)

Yokasta to bedzie taki laktator amerykanski:) fajnie, zawsze to zaoszczedzisz i malutkiej cos w zamian kupisz:)

Ayni to jest sie czym chwalic:)
U mnie niestety wszyscy maja male poza siotra mojej mamy ona to ma takie ze :szok:
Ale moge ie poszczycic ze teraz troche mi podrosly:)haha

bernadetkka aa no jak podwójny i pewnie ze wszysktimi akcesoriami i wkladami wymiennymi to tak, jeszcze w etosie widzialam chyba za 105 e pojedynczy z aventa :)

Bernadetka Ty się ciesz że małe, zdrowszy kręgosłup, nie ma problemu ze stanikiem no i mniejsze obawy o rozstępy czy że coś 'obwisać' zacznie w nieodpowiednim wieku
Mi Ayni do Ciebie w sumie chyba też jeszcze trochę brakuje a i tak narzekam więc jestem pełna podziwu że TY się hardo trzymasz :)
A jak piszecie że można wypożyczyć laktator to się muszę zorientować w jakim pakiecie ubezpieczeniowym, gdzie i jakie są możliwości:) bo po co wydawać kasę na to jak może nieprzydatne będzie.

Madziula szybko rezygnujesz z karmienia, a myślałam że to ja wcześnie przestanę bo tak do ok pół roku bym chciała

No to sobie pospalam :)
Niestety skurcze sie odezwaly i brzuch pobolewa..zobaczymy co w poniedzialek lekarz powie..

KALLIE haha bo wiesz, zawsze gdzie jest wiecej niz jedna baba,tam beda spory :)
Czyli co?? My mamy przewage ;) dziewczyny pakujcie sie do Almere :D

YOKASTA kiedy tylko masz ochote :) ja jestem zawodowym drobiem w tym momencie wiec no problemo ;)

Ja stanik tez uzywam do karmienia..z H&M. Promocja byla ;)
Niestety mmie natura obdazyla skapym biustem ;) wiec jak (.)(.) podrosly to trzeba bylo szukac nowego stanika..a ze ja nie przyzwyczajona ani do pompowanych miseczek ani do drutow, to stanelo na karmniku :D
Mysle ze miseczka bedzie dobra i po porodzie, jedynie mialam problem z obwodem. Sie skurczyl jakos ten stanik :p
Ale dokupilam adapter i jest git.

Laktatora nie kupuje.. W moim szpitalu mozna wypozyczyc Madele wlasnie.
A jesli bede juz mooocnoo i dluugooo potrzebowala to zawsze mozna dokupic.

Bernadetka duże balony to się tylko ładnie mówi ;D jakbym mogła wybrać to wzielabym mniejsze ;)
Kallie mi jakoś jeszcze nie poszło w baloniki więc mam stare staniki haha i tak dzielnie je noszę już z przyzwyczajenia. tak to bywa w naturze że ci co mają małe chcą większe a większe chcą małe . tak jak i z włosami ;D

a gdzie iskierka ???

Ayni,Kallie dokladnie jest tak jak mowicie:)

Mgd ja tez mialam w nocy skurcze i to takie porzadne:/ ale na szczescie utaly bo juz zaczelam sie obawiac, jeszcze za wczesnie...

Madziula taki na dwa dojce to jak u krowki:) chwila moment i po zabiegu:)

reklama
Kallie ja bede karmiła mlekiem z cyca dopoki bedzie leciało ale po 3 miesiacach musze wrocic do pracy i chce przed tym przestawic dziecko na butelke zeby cyrku w złobku nie bylo :)

wy juz skurcze macie? ja chyba jeszcze nie czuje, ale jak sie mała w dół przekreca bo mnie spojenie pobolewa i krzyz , brrrr a rozkopuje sie coraz mocniej ;) troche jakby mi sie brzuszek obnizał a wam??

Do góry