reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Tylko powiedzcie gdzie sie przenosimy bo ja potem nie znajde:)

Faktycznie zeby nie pchac sie na watek "holandia" bo tam sami swoi i tu tez mozna zalozyc oddzielny:)

reklama
omg jedną noc mnie nie było a tu jakieś nowe wątki hihihihi

Sencilla u nas zawsze na czechów mówiło sie pepiczki i nigdy bym nie pomyslała ze to obraźliwe, ale dobrze wiedzieć na przyszłosc zeby na ulicy w palnik czymś nie dostać heheh

Iskierka zgadza się kazdy kupuje to co mu odpowiada, ja tylko wyraziłam opinie na temat swoich spostrzeżen i jak dla mnie to te najtansze wozki w pl ktore miałam przyjemnosc oglądać sa takie jakies plastikowe :) co do rzeczy uzywanych, ile ludzi tyle opinii ;)

coś miałam pisać ale zapomniałam.....

Hej :)
U nas jakis szal, swieta przeciez dzisiaj zadnego nie ma a tu prada sobie idzie...
Wczoraj pili i wrzeszczeli do pozna w barach a przecierz n ie wygrali:-D
Widocznie swituja nawet tak:)

Dzisiaj piekna pogoda, ja juz po obiadku wiec mozna odpoczywac:)

Juz pisalam w nowym watku.
Wkleje jeszcze raz tutaj.
Ja bede bronic ISKIERKI. Chciala dobrze.
Po prostu grupa dziewczyn z watku: porod w holandi, nie ma swojego miejsca.

Watek Holandia mi sie nie podoba. Nie wkrece sie tam. Ba. Nawet nie proboje.
Jesli ten watek bedzie zamkniety, to trudno. Bedziemy dalej pisac nie na temat w "porod w holandii".
A jesli i tam panie moderatorki nam nie pozwola to trzeba bedzie sie pozegnac z BB.

EDIT:
widze ze i watek z wozkami zamkniety...szkoda. Za kazdym razem jak ktos nowy poruszy ten temat,to albo bedzie musial ryc w 3000 postow albo my po raz kolejny bedziemy musialy sie wypowiadac...

mgd przed chwilką sprawdzałam i wątek Iskierki o wozkach działa.....:baffled:

dziewczyny zapraszamy Was na siepien 2012
mgd Ty juz u nas bylas i nagle przestalas sie odzywac
co sie takiego stalo?

pozdrawiam Was

Hej Kruszki :)

Dziekuje kochana za zaproszenie :)
Podczytuje Was po cichu ;)

A zniknelam bo w pewnym momencie za duzo tam sie dzialo. W sensie za duzo nickow,nie umialam sie polapac. A nie chcialam jednym odpisywac a drugim nie..nie fajnie by to wygladalo :)
Jednym slowem. Gabaryty watku mnie przerosly :)

reklama
A to dobre...nagle sie Pani obuza za hitleryzm..a wczesniejsze klotnie i wyzwiska sa przemilczane ;)

I zadne to ciche podkopy. Otwarcie powiedzialam co mysle oraz ze napisalam do administracji. Wiec??
Ja gram w otwarte karty.

Skoro przeszkadzaja moderacji "puste watki" to czemu nie sa usuwane??
Nasz nie swieci pustkami. Wrecz przeciwnie. Rozwija sie pomyslnie...dlatego chcialysmy otworzyc nowy..na wlasnym podworku,z wlasnymi zabawkami..

I jeszcze raz napisze ze u nas atmosfera jest inna bo tak jak Pani Ania zauwazyla: MY JA TWORZYMY!!!

AYNI hahah moja mala jak sie poloze na tym cudownym,zalecanym-lewym boku, chodzi po lozku :D
Maz sie smieje ze trenuje nozki do swoich nowych kapcio-butow :)

Ostatnia edycja:
Do góry