reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Mam bawelniane staniki,takie bez usztywniaczy i platek sie wtapia w otoczenie :D
No i ma jeszcze jedna zalete - nie widac jak sucior sterczy na wietrze hahahha

reklama
To zapodaj sobie platka :D

YOKASTA dziekowac. Wieczorem przestudiuje informacje..
Ale sie zaskoczylam troche..bo moja tesciowka sprezentowala mi wlasnie takie szmaciane nosidlo...ale pomyslalam wtedy: eeee badziew Egipski,przeciez to do nosidla nie podobne!
No i masz. W takim razie ergonomiczne nosidlo juz posiadam :D. W Egipcie hahah

Nota bene,kolekcja Tula rozlozyla mnie na lopatki...pieeekna jest!

o! to super! juz masz z glowy :)
Tula sa przepiekne! ceny jeszcze piekniejsze :-D

Aj, czy Ty sie musisz do tego Egiptu przeprowadzac? :-p dopiero co sie na forum zarejestrowalam a Ty juz uciekasz...mam nadzieje,ze na te slodkosci egipskie sie jeszcze zalapie :)

tez juz mialam sny zwiazane z karmieniem piersia :-D Pokarmu we snie mialam nawal- mam nadzieje,ze to dobrze wrozy :-D

Musiec nie musze ;) ale chce i mam nadzieje zrobie to z dzika przyjemnoscia :D

Planujemy zbierac manatki w okolicach lutego/marca :)
Wiec zbieraj sie do mnie poki masz ochote ;) drzwi stoja otworem :)

Nie watpie,ze zrobisz to z przyjemnoscia :)
Do marca jeszcze troche czasu, a zebrac to sie zbiore przed rozwiazaniem Twoim-mam nadzieje, bo Ty teraz sie musisz oszczedzac...a i nad mala Kausar z checia sie przyjade pozachwycac :)

lol opis z Twojego suwaka : Mommy is gaining a pound a week. Lay off the cake woman ! :-D

No i pomaranczowi polegli :confused:

Ale jaja holendrzy przegrali!! nie wierzę !!! ale wszyscy mieli miny... a te krzyki od sąsiadów haha ;) mój m mówi że grali jak polacy wczoraj. dobry początek a potem to już masakra. naprawdę nie sądziłam że przegrają.

mgd chyba masz rację. jeśli ktoś myśli że może wszystkich dookoła obrażać to chyba faktycznie ciężko tu o jakąkolwiek zmianę. ja naprawdę szanuje ludzi z różnymi poglądami mimo że czasem kłócą się z moimi ale nie przyszłoby mi do głowy kogoś obrzucac wyzwiskami. ale to chyba roznica intelektualna, bechawioralna i cywilizacyjna .

Mgd potwierdzam, my we dwie z Almere to niech nas dziewczyny odwiedzają:) i zadowolona byłam że to forum takie spokojne i zawsze w miarę na temat a tu proszę jaka ostra wymiana zdań i oczywiście w ogóle nie w temacie heheh śmieszne to dla mnie okrutnie ale już i do tego się pomału przyzwyczajam:-D
Yokasta jeszcze mi się odnośnie wózków przypomniało, bo Ty po mnie masz termin więc maluszkowi przypadają zimne miesiące w wózku zanim zaczniesz chustować więc zwróć uwagę żeby gondola była w miarę duża, bo bobas+kombinezon+kocyk to troszkę miejsca trzeba. Ja chciałam tak do pół roku żeby mały zimę przejeździł w gondolce i co, szok!! mało która na tak długo w praktyce wystarcza:/ ładne ale średnio praktyczne są zazwyczaj

Ja sobie kupiłam ostatnio stanik w prenatalu już taki do karmienia, właśnie miękki, rozm większy niż mam teraz(czyli już 2rozm większy od kiedy w ciąży jestem) i jest teraz dobry więc co będzie jak zacznę karmić!! mój kręgosłup tego nie przetrwa:/

reklama
Kallie przykre ze niestety tak tu czasem wygląda ale nie ma sie wpływu jakie tu osoby piszą i co piszą :) grunt to zachować zimną krew, rozsądek a i jak trzeba to ignorować , inaczej sie nie da :)

ja stanik do karmienia bede kupowala przed samym porodem ;)

Do góry