reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
Witam sie i ja...
choc straszliwie sie czuje;/
od wczoraj co jakis czas mam skurcze;(
Narazie nic sie nie dzieje ale gdyby to mam dzwonic do poloznej... ech

Czytalam Was i juz nie pamietam co kto pisal:zawstydzona/y:
Ja kupilam uzywane lozeczko ale nowy materac bo niewiadomo jakie dziecko w uzywanym spalo, nowy to nowy. ;-)

Madziula dziekuje za zaproszenie:tak:

bernadetkka trzymaj sie kochana i przetrzymaj jeszcze 1,5 tygodnia chociaz...

ja tez kupilam nowy materacyk, bo nigdy nie wiadomo ile razy sie poprzedniemu dziecku na uzywany ulalo albo zesikalo:szok: fuj:dry:

yokasta to jak bedziesz w den haag to pisz :-)

Dziekuje Thehague:sorry2: cala noc mnie meczyly ale dzieki Bogu teraz ustalo.
Czytalam na tamtym watku ze chcesz sie przeprowadzic do Limburgi?:happy2: A mozna wiedziec gdzie?

Yokasta, jakby co to chetnie zapraszam :) z bobasem czy w dwupaku i faktycznie jak bedziemy zalatwiac formalnosci po urodzeniu to moze faktycznie fajnie by bylo spotkac sie w Hadze, Madzia bedzie na miejscu , poszlybysmy sobie na kawke :)

A co do wozka, to ja kupilam musty 3w1 na marktplaats z nosidelkiem z sasiedniej wsi z dowozem do domu za 60 EUR, ale to byli jacys bogaci holendrzy wiec nie zalezalo im na kasie :) w kazdym badz razie jestem zadowolona i mi np sie nie podobaja wozki z Polski , no ale to juz kazdy sobie wybiera jak uwaza. Mi z kolei sie wydaje, ze polskie wozki chca imitowac zagraniczne marki i czasem pokracznie im to wychodzi, natomiast widzialam tez pare ladnych, ale nie chcialoby mi sie tego taszczyc i jakos trafila mi sie swietna okazja tutaj, wiec az glupio bylo nie skorzystac. A tamci holendrzy jeszcze nam chcieli odsprzedac okragly box dla dziecka i nosidelko Baby Bjorn, za prawie bezcen, ale nie pokusilismy sie w tamtym momencie.

tymczasem dziewczeta, ide na dol przygotowac kofte i powoli szykowac sie do meczu. Pomaranczowi mam nadzieje nas dzis nie zawioda :) trzymka & siemka tasiemka :p

Ayni no tobie to sie z tym wózkiem wyjątkowo trafiło no hehehe nie dojz ze za bezcen to jeszcze z dowozem hahaha

ja zawsze chetna i wszedzie moge podjechac, wiec jak bedzie sie wybierać do ambasady albo gdzies przy okazji to prosze szybciej pw ;)

oj tak, dzisiaj graja oranje ;)

reklama
Thehague no jest kawalek:)
a czemu az tak daleko?:) prawie sam koniec Holandii:)

Przynajmnniej jak bedzie mialo zamiar zalac Holandie to moze Cie nie dosiegnie:-D

Ostatnia edycja:
Do góry