reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

reklama
zalezy jakie kto ma podejscie ;) mi sie bardzo podobal czas ciazy i ruchy dziecka w brzuchu. pokochalam dzidzie od pierwszych tygodni zycia w moim brzuchu i ciaza nie byla dla mnie jak za kare..
co nie zmienia faktu, ze czas jaki teraz przezywam jest rowniez kolejnym najpiekniejszym etapem w moim zyciu :)

Madziula poród to nie ulga :) sama zobaczysz :) poród to najlepsza rzecz jaka mnie w życiu spotkała :) to uczucie zaraz po porodzie to coś co można przeżyć tylko wtedy :)
Oj mam nadzieję, że będę jeszcze kiedyś w ciąży :) Niesamowite chwile co? :) Cieszcie się, że jesteście w dwupaku :) i śpijcie ile możecie heheh :)

Spadam się relaksować :) Dobrej nocy dla Was :)

źle to ujełam, to nie miało zabrzmieć ze ciąza to kara ale przewaznie tak jest ze im blizej porodu tym juz szybko chce sie urodzić :) jedne np dlatego ze juz im ciezko a inne bo nie mogą doczekać sie maleństwa na swiecie :)
fakt faktem ze ciąza ma swoje uroki i jest to wyjątkowy czas jak i poród i powitanie maleństwa na swiecie to też niewątpliwie przezycie ;)

axe co do spania :) mnie dwa razy mówic nie trzeba , spie ile wlezie ;)

Mi moglo by sie tak cale zycie wiercic w brzuchu;p tylko ze teraz pod koniec to strasznie meczace...

Bedzie mi strasznie brakowac tych wszystkich kopniaków i wygibasów;)

Ale chcialabym miec go juz przy sobie:)

ANiahaven, come back i napraw nam watek! plisss..

Ja tez uwielbialam moj brzusio.. wszystkie trzy :)
na pewno jest w nim od srodka wyryte:"Tu bylam. Marysia"
a pod spodem:"I ja tez. Antosia"
"I ja:) Liljana." :tak:

wlasnie wrocilam z basenu. ale cudne uczucie relaksu.. czuje sie od razu 2 kg szczuplejsza :)

reklama
Do góry