reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Sencilla hehe u mnie poki co jest "Tu byłem, Tomek" :-D, fajnie to ujelas!!! :tak: ja tak w ogole chce sobie zrobic tatuaz (od x czasow juz....) i w nim jeszcze miejsce na inicjaly mojego malucha, lub cale imie. Jeszcze sie zastanawiam jak by to wszystko mialo wygladac, napewno bedzie na kostce, ale wciaz szukam wzoru, ktory bedzie mi sie najbardziej podobal, narazie to wszystko odrzucam, bo to ma byc na cale zycie, nie chcialabym zeby bylo to jakas sezonowa slaboscia :-D;-)

reklama
ten olej rycynowy jest do nabycia w drogerii, zaraz obok wody utlenionej stoi.

Jego nie mozna pic przez czas trwania ciazy, wlasnie po to, aby nie mbylo przedwczesnego porodu. No ale po 40 tygodniu juz mozna :)
Hehe, to ja go chyba wyprobuje po 36 tygodniu i bede miala tesciową z glowy:-D
Mi przez tą ciążę włosy i paznokcie to rosną w oczach :szok:. Najgorsze jest to, że będę musiała włosy mocno podciąć, bo mam pozostałości po pasemkach, które wyglądają gorzej, niż źle. A witaminki brałam zanim zaszłam w ciążę (zestaw vigor), no i teraz biorę regularnie witaminki dla mam, które będę brać jeszcze przez okres karmienia. Może to przez nie mi tak włosy i paznokcie rosną?
Astrid, to hormony poiwoduja ze włosy i paznokcie sa ladniejsze podczas ciąży. ja też tak mialam wczesniej i mam teraz. Aż sie boje co bedzie znów po porodzie...
ja nie wiem czy wątek "Holandia" dzialal bo sobie haftowalam i m iala wylaczonego kompa, ale mnie sie udalo coś tam napisać:-)

Boze Astrid, my tu juz wszystkie paznokcie obryzlismy ;p wez zrobmy moze jakas umowe, ze jak sie zacznie, to nam chociaz napiszesz :)

Ja to mam już system opracowany. Jak się zacznie to: wchodzę tutaj i piszę, dzwonię do koleżanki mieszkającej za rogiem, potem do męża i do położnej :p. Może koleżanka przyleci, żebym sama nie siedziała, za ten czas M. dotrze z Bleiswijku, a położna ma najbliżej, to przyczłapie :-D.
A w ogóle... w którym momencie dzwonić do położnej?

reklama
haha ja jak zaczelam rodzic to nie w glowie mi bylo forum :-D wrocilam chyba dopiero jakos miesiac albo 1,5 miesiaca po porodzie :tak::-D

Do góry