Sencilla hehe u mnie poki co jest "Tu byłem, Tomek" , fajnie to ujelas!!! ja tak w ogole chce sobie zrobic tatuaz (od x czasow juz....) i w nim jeszcze miejsce na inicjaly mojego malucha, lub cale imie. Jeszcze sie zastanawiam jak by to wszystko mialo wygladac, napewno bedzie na kostce, ale wciaz szukam wzoru, ktory bedzie mi sie najbardziej podobal, narazie to wszystko odrzucam, bo to ma byc na cale zycie, nie chcialabym zeby bylo to jakas sezonowa slaboscia ;-)
reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Thehauge bardzo fajny pomysl z tym tatuazem
ale wiadomo na cale zycie wiec musi byc odpowiedni
No widze dziala Wam dziewzynki juz Watek
ale wiadomo na cale zycie wiec musi byc odpowiedni
No widze dziala Wam dziewzynki juz Watek
Iskierka71
Fanka BB :)
Hehe, to ja go chyba wyprobuje po 36 tygodniu i bede miala tesciową z glowyten olej rycynowy jest do nabycia w drogerii, zaraz obok wody utlenionej stoi.
Jego nie mozna pic przez czas trwania ciazy, wlasnie po to, aby nie mbylo przedwczesnego porodu. No ale po 40 tygodniu juz mozna
Astrid, to hormony poiwoduja ze włosy i paznokcie sa ladniejsze podczas ciąży. ja też tak mialam wczesniej i mam teraz. Aż sie boje co bedzie znów po porodzie...Mi przez tą ciążę włosy i paznokcie to rosną w oczach . Najgorsze jest to, że będę musiała włosy mocno podciąć, bo mam pozostałości po pasemkach, które wyglądają gorzej, niż źle. A witaminki brałam zanim zaszłam w ciążę (zestaw vigor), no i teraz biorę regularnie witaminki dla mam, które będę brać jeszcze przez okres karmienia. Może to przez nie mi tak włosy i paznokcie rosną?
ja nie wiem czy wątek "Holandia" dzialal bo sobie haftowalam i m iala wylaczonego kompa, ale mnie sie udalo coś tam napisać:-)
ja bym chciala byc znowu na tych etapach co wy
Oj tam, zawsze mozesz jeszcze zaciazyc, bedzie przynajmniej oszczednie, bo masz rzeczy po Tomku
Ja tez sie zzylam z moim brzuszkiem i nie wyobrazam sobie jak to bedzie potem
A gdzie Astrid ? I Mgd ? YOKASTA ? Hallooo ?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
kurcze, własnie , dziwna cisza, nie mówcie ze Astrid juz zaczęła.....
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Właśnie nadrabiam zaległości. Majka mnie zawiodła. Coś mnie lekko pokłuło i cisza... . Ona sobie chyba tam piszę od środka: jestem tu i mam w nosie wyjście.
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja to mam już system opracowany. Jak się zacznie to: wchodzę tutaj i piszę, dzwonię do koleżanki mieszkającej za rogiem, potem do męża i do położnej . Może koleżanka przyleci, żebym sama nie siedziała, za ten czas M. dotrze z Bleiswijku, a położna ma najbliżej, to przyczłapie .
A w ogóle... w którym momencie dzwonić do położnej?
A w ogóle... w którym momencie dzwonić do położnej?
reklama