reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Hmmm zobaczymy jak moje wlosy zareaguja ;)
Mam nadzieje ze lysa nie zostane :D

HAGUE ja z Ayni jestesmy muzulmankami,i nie jemy wieprzowiny ani produktow z zelatyna(bo ta jest wlasnie ze swinki). ;)

reklama
aaa... to nie wiedzialam, ze Ayni jest muzulmanka... myslalam ze tylko Ty :) a nawet nie wiedzialam, ze muzulmani nie moga jesc zelatyny, nie skojarzylam tego wieprzowina :tak:

ja sie dizisaj rozpedziłam do kruidvatu i kurde zinkzalf zabrakło i dupa z taszki :) musze isc do innego hehehe

a wlasnie widzialam w gazecie kosmetyki dla dziecii z firmy sebamed :) ale to chyba takie typowo alergiczne :)

Astrid no nie wiem czy jest, ale nie zajarzylam, ze zelatyna spozywcza jest z wieprzowiny :-D jakos na codzien nie zwracam na to uwagi

Tak jest :D zelatyna z wolowiny :)
W Arabskich sklepach mozna kupic takie zelki ;)
A w spozywce to pektyna :)

reklama
Pytanie mam.
Maz mi dzisiaj walizke przytachal z ciuszkami..i tak przegladam,przegladam i zglupialam...
Raz ze rozmiar rozmiarowi nie rowny,dwa ja serio pojecia nie mam w co takie malenstwo sie ubiera?!!
W zwiazku z tym:
•ile ciuszkow potrzeba w rozmiarze new born?
•i jak sie pakuje takiego szkraba? Body rozumiem na same cialko..a potem? Koszulka i spodenki? Pajac? Rajstopki?!
•rozmiar 62...na ilu miesieczne dziecko???
HELP!!!

Ostatnia edycja:
Do góry