reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ja sie dizisaj rozpedziłam do kruidvatu i kurde zinkzalf zabrakło i dupa z taszki musze isc do innego hehehe
a wlasnie widzialam w gazecie kosmetyki dla dziecii z firmy sebamed ale to chyba takie typowo alergiczne
a wlasnie widzialam w gazecie kosmetyki dla dziecii z firmy sebamed ale to chyba takie typowo alergiczne
Nie, jest nas dwieaaa... to nie wiedzialam, ze Ayni jest muzulmanka... myslalam ze tylko Ty a nawet nie wiedzialam, ze muzulmani nie moga jesc zelatyny, nie skojarzylam tego wieprzowina
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
A jest jakiś zamiennik wieprzowej żelatyny? Osobiście uwielbiam żelki i czasem mam tak, że no MUUUSZĘ zjeść, ciężko by mi było z nich zrezygnować :-(.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
żelatyna , pektyna pamietam takie nazwy na technologii zywienia w liceum l
reklama
mgd
ماما كوثر
Pytanie mam.
Maz mi dzisiaj walizke przytachal z ciuszkami..i tak przegladam,przegladam i zglupialam...
Raz ze rozmiar rozmiarowi nie rowny,dwa ja serio pojecia nie mam w co takie malenstwo sie ubiera?!!
W zwiazku z tym:
•ile ciuszkow potrzeba w rozmiarze new born?
•i jak sie pakuje takiego szkraba? Body rozumiem na same cialko..a potem? Koszulka i spodenki? Pajac? Rajstopki?!
•rozmiar 62...na ilu miesieczne dziecko???
HELP!!!
Maz mi dzisiaj walizke przytachal z ciuszkami..i tak przegladam,przegladam i zglupialam...
Raz ze rozmiar rozmiarowi nie rowny,dwa ja serio pojecia nie mam w co takie malenstwo sie ubiera?!!
W zwiazku z tym:
•ile ciuszkow potrzeba w rozmiarze new born?
•i jak sie pakuje takiego szkraba? Body rozumiem na same cialko..a potem? Koszulka i spodenki? Pajac? Rajstopki?!
•rozmiar 62...na ilu miesieczne dziecko???
HELP!!!
Ostatnia edycja: