reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

ISKIERKA nie kcesz nie kcesz ;) jeszcze 1,5 tyg polaz ;)
Lece na bloga wiec :)

AYNI oooo mowisz delicje bez zelatyny? Hmm trzeba bedzie obkukac
Na skypie bede. Ale najpierw obowiazki :D

A co do kudlow,to postanowilam ze spuchne a farby juz noe tkne! Czaje sie na henne :)

YOKASTA to lista sklepow z chustami i nosidlami:

www.babylonia.be
www.mykko.nl
www.babybjorn.nl
www.oogappel.nl
www.wallaboo.nl
www.draagdoek.nl
www.smartmamatrading.nl
www.withatouchofrose.nl
www.chicco.nl
www.topmark.nl
www.smallvips.com
www. kleinedreumes.nl

jak dokopie sie do tego bonu to dzisiaj na priva Ci wysle :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja póki co nie farbuję, bo mi się nie chce. Ostatni raz farbowałam w marcu przed jazdą do PL. Nie wyglądają jak idź stąd i nie wracaj, więc nie będę się męczyć z farbą. Jeśli chodzi o ich stan to... :szok:. Rok temu zrobiłam sobie pasemka u fryzjera, które mi tak zniszczyły włosy, że do dziś mam pozostałości i te pasma po prostu się kruszą w palcach. Żeby to jakoś ujarzmić, będę musiała obciąć włosy spokojnie z 5-10cm. Boli mnie to, bo mam już taaakie długie lekko za łopatki, bu :-(. Ale nie zamierzam chodzić z rozdwojonymi i pokruszonymi końcówkami, bo wstyd. Byłam w kwietniu u fryzjerki i mi tego wszystkiego nie ścięła, grrr.

Chatę wysprzątałam, że aż miło. Co Majka zrobiła? Obudziła się i macha mi nogami w każdą stronę. Ech...

Ostatnia edycja:
Astrid moze ona sie tak z toba drazni , hehe :)

ja tez robilam wlosy jakies 3 mies temu, jeszcze nie ma tragedii , ale za jakis czas bede musiala cos wymyslic.

MGD a ty Henna robisz na jaki kolor ? Ja mam ciemny blond ,podatny na kazde farbowanie , ale w ciemnych mi jakos nie do twarzy, wiec zawsze rozjasniam. Tez mi urosly wloski poza lopatki i napewno nie bede scinac, dlatego staram sie kupowac farby bez amoniaku, ktore nie robia jakiegos spustoszenia we wlosach. Probowalam rumianek i inne naturalne cuda, ale kiepskie rezultaty ... No coz.. Nie pozostalo mi nic innego.

Astrid moze ona sie tak z toba drazni , hehe :)

ja tez robilam wlosy jakies 3 mies temu, jeszcze nie ma tragedii , ale za jakis czas bede musiala cos wymyslic.

MGD a ty Henna robisz na jaki kolor ? Ja mam ciemny blond ,podatny na kazde farbowanie , ale w ciemnych mi jakos nie do twarzy, wiec zawsze rozjasniam. Tez mi urosly wloski poza lopatki i napewno nie bede scinac, dlatego staram sie kupowac farby bez amoniaku, ktore nie robia jakiegos spustoszenia we wlosach. Probowalam rumianek i inne naturalne cuda, ale kiepskie rezultaty ... No coz.. Nie pozostalo mi nic innego.
Ja mam tylko zniszczone te pasemka, gdzie było robione u fryzjera w sierpniu zeszłego roku :wściekła/y:. A tak gadają, farbujcie tylko u fryzjerów, bo w domu to nieee. Ja zawsze kupuję farbę bez amoniaku i jakoś reszta moich włosów nie woła o pomstę do nieba.

ISKIERKA nie kcesz nie kcesz ;) jeszcze 1,5 tyg polaz ;)
Lece na bloga wiec :)
No tyle to jeszcze mogę wytrzymać:-D
A co do kudlow,to postanowilam ze spuchne a farby juz noe tkne! Czaje sie na henne :)
Ja mam odwrotnie - henna mi tylko włosy zniszczyła..............
Ja mam wlosy do ramion i co jakis czas musze je podcinać, żeby się ładnie układały. Generalnie ona są sztywne i trudne do ułożenia. Trwala się n ie trzyma, kręcenie lokówką/wałkami też nic nie daje. Więc jak sa podcięte i lekko pocieniowane to jeszcze jakoś to wygląda...
A farbe kupię jak juz urodzę - czerwoną:-D

Kurier od Hemy dba o to, żebym urodziła. Zadzwonił mi do drzwi, a że mi guzik otwierający nie działa, to musiałam zejść z 2 piętra i mu otworzyć. Ja mu otwieram, a on do mnie z tekstem, że przyjedzie do mnie jeszcze raz za pół godziny, bo moja paczka jest duża i najpierw poroznosi te mniejsze :-). Już dwie rundki po schodach mam zaliczone. Czekają mnei jeszcze dwie, może Majce to coś da do myślenia hahaha.

AYNI jeszcze henny nie robilam :) moje naturalne to taka ciemna czekolada, ale cale zycie farbowalam na czarno.. teraz juz 8 miesiecy bez farby jestem, i wraca moj kolor... henna mam nadzieje ozywi je troche..

ASTRID ja u fryzjera wlosy farbowalam raz w zyciu. Pierwszy i ostatni :D

sie pochwale literkami. 3D sa ;)
P90109316.jpgP90108214.jpg

ISKIERKO a czemu Ci zniszczyla?? ja jeszcze nigdy nie robilam.. ale sie naczytalam ze to zdrowo ;) klamali???

ASTRID hahahah tylko nie zgub Majeczki po drodze :)

Kurier od Hemy dba o to, żebym urodziła
Astrid, ja czekam na kuriera z PostNL. Miał mi dziś dostarczyć paczkę z Neckermana (frytkownica i robot kuchenny). Planowalam zrobić frytki jak już dostane te frytkownicę, ale profilaktycznie domownikom powiedzialam, że będzie kebab... I będzie - mąż już wrócił z pracy więc trzeba będzie jechąc po obiad:-)
ISKIERKO a czemu Ci zniszczyla?? ja jeszcze nigdy nie robilam.. ale sie naczytalam ze to zdrowo ;) klamali???
Mie wiem czy kłamali, ale moje włosy po farbowaniu henna nie były puszyste a szorstkie. Bardzo się łamały przy czesaniu. Farbowalam kilka razy z takim samym skutkiem...
Wprawdzie to było lata świetlne temu, ale już sie henny nie chwycę....
Może to zależy od włosów??? Moje są dziwne....

Postaram się jej nie zgubić na schodach :-).

Oj a włosów już never ever żaden fryzjer nie będzie mi farbować jakąś swoją "profeszynal" farbą :wściekła/y:.

Właśnie pan mi wniósł pakę z Hemy :-D. Zaliczyłam schody i tylko się zdyszałam ;-). Może jak się dziś położę i wyciszę, to Maja się zdecyduje?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry