reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

zapowiada sie ciekawie cenowo jak widze :) no to trzeba zrobić wycieczke do Groszka :):):)

Astrid widze ze już chcesz mała wykurzyć ze środka heheh :)

Ano, chcę :-D. Chociaż niby ma czas do jutra. Szczerze, wątpię w to, że się ruszy. No, ale położna nam dawała jeszcze tydzień. Nie wiem, co potem ona chce z tym zrobić :baffled:.

reklama
Astrid jesli wszystko jest ok to wyjdzie napewno za tydzien lub dwa :) mojej znajomej synowa 2 tyg po terminie urodziła , nic nie robili tylko czekali az samo wyjdzie :) meczyła sie dziewczyna no ale co zrobisz :) te 2 tyg -+ liczą :)

dzisiaj w koncu zapisałam sie do geboortekliniek :) połozna mówiła ze nie musze nic brać typu podpaski czy srodki higieniczne, wszystko dostane, tylko wyprawka dla bobasa i rzeczy dla siebie :) czyli wlasciwie z górki ;)

Astrid
czy jak ty sie zapisywałaś to musiałaś płacić wpisowe? u mnie jest 38 e ale połozna mowiła ze mam spytac w ubezpieczalni bo ponoć zwracaja :)

już dzwoniłam do ubezp. i zwróca koszty wpisowe :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj w koncu zapisałam sie do geboortekliniek :) połozna mówiła ze nie musze nic brać typu podpaski czy srodki higieniczne, wszystko dostane, tylko wyprawka dla bobasa i rzeczy dla siebie :) czyli wlasciwie z górki ;)

Astrid
czy jak ty sie zapisywałaś to musiałaś płacić wpisowe? u mnie jest 38 e ale połozna mowiła ze mam spytac w ubezpieczalni bo ponoć zwracaja :)

już dzwoniłam do ubezp. i zwróca koszty wpisowe :)

Nic nie płaciłam. Wszystko opłaca ubezpieczenie (u mnie firma Unive). Jedynie za co wiem, że zapłacę, to za środki higieniczne i jedzenie (jeśli będę chciała brać wyżywienie). Nie wiem, czy rachunki za to będę mogła wysłać do ubezpieczalni. Najwyżej później do nich napiszę.

Do góry