reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
haha a co ja mam powiedziec, jak ja mam w mieszkaniu parter, pierwsze i drugie pietro? i musialam z brzuchem co chwila po schodach latac??
No a ja mieszkam na drugim piętrze bez windy, gdzie schody mają szerokość max 1 metra, są strome i kręte :-) .
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
oo a ja własnie dostałam meila z kruidvatu po odbiór torby
Astrid1987
Ja jeszcze nie dostałam. Pewnie dostanę po porodzieoo a ja własnie dostałam meila z kruidvatu po odbiór torby
bernadetkka
Fanka BB :)
Madziula, patrze i patrze na twoje zdjecie i naprawde taka dziewczyneczka
Yokasta gratuluje coreczki! procz mnie i Ayni to same kobietki
Mdg odpoczywaj ile tylko wlezie!
Mnie na szczescie przeszly wszystkie bole dzisiaj
rano mnie krocze bolalo ze nie moglam wstac ale po poludniu jak reka odjał przeszło
Maly moj tez jakis znowu leniwy, rusza sie ale jakos tak nie za wiele...
Pogoda straszna;/ zimno...
Moje ostatnie spodnie w ktorych bylo mi najwygodniej i sie miescilam, zaczely przecierac sie w kroku;/
i juzz sie nie nadaja do chodzenia a myslalam ze wytrzymaja do konca...
No i macie racje pod koniec ciazy jest coraz to gorzej, czlowiek czuje sie jak slon;p
wszystko ciezko robic...
Do mnie tez jakos nie dochodzi jeszcze ze za miesiac bede miec malego czlowieczka w domu;p
Yokasta gratuluje coreczki! procz mnie i Ayni to same kobietki
Mdg odpoczywaj ile tylko wlezie!
Mnie na szczescie przeszly wszystkie bole dzisiaj
rano mnie krocze bolalo ze nie moglam wstac ale po poludniu jak reka odjał przeszło
Maly moj tez jakis znowu leniwy, rusza sie ale jakos tak nie za wiele...
Pogoda straszna;/ zimno...
Moje ostatnie spodnie w ktorych bylo mi najwygodniej i sie miescilam, zaczely przecierac sie w kroku;/
i juzz sie nie nadaja do chodzenia a myslalam ze wytrzymaja do konca...
No i macie racje pod koniec ciazy jest coraz to gorzej, czlowiek czuje sie jak slon;p
wszystko ciezko robic...
Do mnie tez jakos nie dochodzi jeszcze ze za miesiac bede miec malego czlowieczka w domu;p
Iskierka71
Heh, to może jeszcze urodzisz szybciej ode mnie, bo jaj mam termin na 11 lipcaA tu sie okazuje,ze w sama pore sie zjawi..bo zielone swiatlo na porod mam od 10 lipca.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Astrid jak to po porodzie jak wyraźnie było napisane ze 2 miesiace przed data porodu wyślą cos w kulki lecą
bernadetkka no bo sie zaczerwienie
bernadetkka no bo sie zaczerwienie
Iskierka71
Astrid, mnie MGD radzila napisać do WIJ w sprawie dlije doos i dzis otrzymalam info ze na dniach otrzymam meila z zaproszeniem po jego odbiór. Może przejdz sie do kruitvata, albo tez napisz do nich meila....Ja jeszcze nie dostałam. Pewnie dostanę po porodzie
reklama
Astrid1987
Chyba tak zrobię. Z kolei znajoma dostała to wszystko po porodzie .