reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Kallie, widze, ze zmienilas suwaczek i tak spogladam , ze niebawem bedziemy mialy ponizej setki to go :D

ja wlasnie stawalam na glowie zeby znalezc takiego zaopatrzonego we wszystko co potrzebuje i znalazlam ; zasugerowalam sie jedna z uzytkowniczek z wrzesniowek, ktora wyprawiala sie u tego sprzedajacego. Podaje Ci link, moze Ci sie przyda.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Astrid mnie denerwuje, maly wybor kosmetykow naturalnych , niestestowanych na zwierzach, a ziaja to faktycznie nasza polska jakosc :) tez sobie chce wziac kokosa krem pod prysznic i krem do ciala, dla M tez wezme meskie kosmetyki i jeszcze jeden kremik dla dzidzi 10 % panthenolu z ziajki, wlasnie podliczylam co chcialabym wziac, okolo 10 sztuk , suma = 65 PLN czyli jakies 15 EUR z haczykiem. Jeju moze sklep ziaji pierwszy w Holandii otworzymy, co ? :D dostaniemy od nich jakas wylacznosc i mysle, ze znalazly by sie kupujace. A ja niedawno odwiedzalam ich strone na FB i widac, ze ich kosmetyki sprzedaje sie juz na Wegrzech, w Finlandii , Serbii i wielu innych krajach!

reklama
Kallie, widze, ze zmienilas suwaczek i tak spogladam , ze niebawem bedziemy mialy ponizej setki to go :D

ja wlasnie stawalam na glowie zeby znalezc takiego zaopatrzonego we wszystko co potrzebuje i znalazlam ; zasugerowalam sie jedna z uzytkowniczek z wrzesniowek, ktora wyprawiala sie u tego sprzedajacego. Podaje Ci link, moze Ci sie przyda.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Astrid mnie denerwuje, maly wybor kosmetykow naturalnych , niestestowanych na zwierzach, a ziaja to faktycznie nasza polska jakosc :) tez sobie chce wziac kokosa krem pod prysznic i krem do ciala, dla M tez wezme meskie kosmetyki i jeszcze jeden kremik dla dzidzi 10 % panthenolu z ziajki, wlasnie podliczylam co chcialabym wziac, okolo 10 sztuk , suma = 65 PLN czyli jakies 15 EUR z haczykiem. Jeju moze sklep ziaji pierwszy w Holandii otworzymy, co ? :D dostaniemy od nich jakas wylacznosc i mysle, ze znalazly by sie kupujace. A ja niedawno odwiedzalam ich strone na FB i widac, ze ich kosmetyki sprzedaje sie juz na Wegrzech, w Finlandii , Serbii i wielu innych krajach!

Oj jakby tak można było Ziaję tutaj dostać. Dobre kosmetyki za grosze, no i co ważne, naturalne i nietestowane na zwierzaczkach.

dziewczyny zeby nie było ze obiecałam i zrobiłam was w trąbe, wstawiam fotke ze slubu :) wyciełam męża poniewaz wściekłby sie gdyby wiedział ze go wklejam po forach ;)

Madzia slodko wygladasz mala brzoskwinko , sliczna sukieneczka, wszystko ladnie sie zgralo w piekna calosc, brzuszek tez malenstwo jak byl tak jest. Sandalki tez sliczne... Bardzo mi sie podobaja!

MADZIULA pieknas niewiasto :D

AYNI mysle ze jakbys sie za jakas dystrybucje kosmetykow Ziajkowych wziela to mialabys duuuzo klientek :)

Wrocilam od gina. I mam nakaz mega oszczedzania sie :( z Mala wszstko gra,ale poskarzylam sie na te moje skorcze i twardnienia brzucha. Okazalo sie ze szyjka mocno mi sie skrocila..z 4,5cm na 2,25...
Mam lezec i pachniec do 37tc. Spacer max pol godz dziennie...
Za tydzien kontrola...

YOKASTA wysle Ci na priva ten kod ;)

dzieki z gory Mgd

Witam sie popoludniowo!
My juz po usg- bedzie DZIEWCZYNKA! :-)

Wszystko w porzadku, kazdy organ sprawdzony na tyle na ile usg pozwala- malutka ma 305g i mierzy od 19-25 cm- a my jestesmy przeszczesliwi i lekko nie dowierzamy, bo wszyscy dookola mowili,ze chlopak i tak juz nam sie do glowy wbilo,ze prawdopodobienstwo dziewczynki schodzilo na dalszy plan :-D a tu taka niespodzianka :)

Tez bylam wczoraj po gratisa z baby-dump. I smoczek z aventu tez mi sie dostal ;) reszta taka sama jak wasza. To pudelko czerwone "na chusteczki" moj slubny od razu rozwalil-otwierajac, lol.

Udalo mi sie kupic jeansy jednak, ale stroju niet- bo po przymierzeniu stwierdzilam,ze wygladam jak hipopotam :dry:

Madziula85
-slicznie wygladalas! Na tej focie wygladasz jak nastolatka! staro sie poczulam cholera jasna :) ja tutaj chyba jedna z najstarszych jestem ;)

Mgd ojej, dobrze,ze juz niewiele zostalo do tego 37 tygodnia! chociaz w sumie 5 tygodni...pachnij zatem i sie relaksuj!

Ayni
w Uk kupowalam kremy do rak z Ziaji w Tk Maxx ;) co prawda 3 razy drozsze niz w PL- ale byly ;) a! plyny do higieny intymnej z Ziaji sa niezastapione! Wlasnie mi kumpela kolejne dwie butle kupila w PL :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki z gory Mgd

Witam sie popoludniowo!
My juz po usg- bedzie DZIEWCZYNKA! :-)

Wszystko w porzadku, kazdy organ sprawdzony na tyle na ile usg pozwala- malutka ma 305g i mierzy od 19-25 cm- a my jestesmy przeszczesliwi i lekko nie dowierzamy, bo wszyscy dookola mowili,ze chlopak i tak juz nam sie do glowy wbilo,ze prawdopodobienstwo dziewczynki schodzilo na dalszy plan :-D a tu taka niespodzianka :)

Tez bylam wczoraj po gratisa z baby-dump. I smoczek z aventu tez mi sie dostal ;) reszta taka sama jak wasza. To pudelko czerwone "na chusteczki" moj slubny od razu rozwalil-otwierajac, lol.

Udalo mi sie kupic jeansy jednak, ale stroju niet- bo po przymierzeniu stwierdzilam,ze wygladam jak hipopotam :dry:

Madziula85
-slicznie wygladalas! Na tej focie wygladasz jak nastolatka! staro sie poczulam cholera jasna :) ja tutaj chyba jedna z najstarszych jestem ;)

Mgd ojej, dobrze,ze juz niewiele zostalo do tego 37 tygodnia! chociaz w sumie 5 tygodni...pachnij zatem i sie relaksuj!

Ayni
w Uk kupowalam kremy do rak z Ziaji w Tk Maxx ;) co prawda 3 razy drozsze niz w PL- ale byly ;) a! plyny do higieny intymnej z Ziaji sa niezastapione! Wlasnie mi kumpela kolejne dwie butle kupila w PL :)
Gratuluję córeczki :tak::tak::tak::tak:

Do góry