reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

Yokasta Gratulacje :) tu prawie same dziewczynki :)
dziekuje za komplement ale nastolatka dawno nie jestem hihihi

mgd kurka no z tą szyjka :( musisz sie teraz trzymać nakazów i odpoczywać :) ja sie badałam w pl i szyjka w porzadku :) ale tutaj normalnie to tego nie badają :( dobrze ze jestes pod kontrola ginia :)

a ja jakos ziaji nie używam :)

reklama
Wrocilam od gina. I mam nakaz mega oszczedzania sie :( z Mala wszstko gra,ale poskarzylam sie na te moje skorcze i twardnienia brzucha. Okazalo sie ze szyjka mocno mi sie skrocila..z 4,5cm na 2,25...
Mam lezec i pachniec do 37tc
kobieto leż i pachniej, bo już niedługo;-)
Udalo mi sie kupic jeansy jednak, ale stroju niet- bo po przymierzeniu stwierdzilam,ze wygladam jak hipopotam :dry:

Madziula85
-slicznie wygladalas! Na tej focie wygladasz jak nastolatka! staro sie poczulam cholera jasna :) ja tutaj chyba jedna z najstarszych jestem ;)

Yokasta, ja od początku stycznia mam jeansy-ogrodniczki, bo do innych nie weszłam, a jeśli już to strasznie cisnęły mnie w brzuch. Dzis odwozilam syna do szkoły i z racji pogody ubieralam wlasnie te jeansy (nie nosilam ich chyba ponad miesiąc) i zonk, bo ledwo sie w nie zmieścilam i to po maksymalnym poluzowaniu guzików:szok:
Poza tym chyba nie jestes jedna z najstarszych:-D
No i gratuluję coreczki - kolejna forumowa księżniczka

MADZIULA pieknas niewiasto :D
AYNI mysle ze jakbys sie za jakas dystrybucje kosmetykow Ziajkowych wziela to mialabys duuuzo klientek :)
Wrocilam od gina. I mam nakaz mega oszczedzania sie :( z Mala wszstko gra,ale poskarzylam sie na te moje skorcze i twardnienia brzucha. Okazalo sie ze szyjka mocno mi sie skrocila..z 4,5cm na 2,25...
Mam lezec i pachniec do 37tc. Spacer max pol godz dziennie...
Za tydzien kontrola...

Ty zobacz, niefajnie z ta szyjka... No coz.. musicie sie troche pilnowac i nie buszowac po nocy, duzo spac i wypoczywac. Dobrze, ze Ci kontroluja ta szyjke.

Yokasta !! - gratuluje dziewczynki, bardzo fajnie, ja mialam odwrotnie, bo nastawialam sie na meisje a dostalam chlopca i bylam bardzo pozytywnie zaskoczona, zupelnie jakbym nie dopuszczala takiej mozliwosci :D no i co najwazniejsze, ze wszystko w porzadku i mala sie dobrze rozwija :) Oby tak dalej.

Dziewczyny 30 tygodni + to chyba najgorszy okres , co ? Bo pewnie kazda chcialaby juz malenstwo tulic a tu jeszcze troszke trzeba poczekac. Ja sama robie sie juz niecierpliwa, a jeszcze tyle tygodni mam do 'odbebnienia' :happy2: z bebnem :D

Madziula aleś Ty ślicznie wyglądała, naprawdę jak taka dziewczyneczka:-)

Yokasta gratuluję małej księżniczki, i ja jeansy też mam jedne i mam nadzieję że mi wystarczą chociaż super wygodne sąibym mogła chyba takie zawsze mieć heh a stroje kąpielowe widziałam na necie w c&a że nawet nawet by mogły być ale na żywo oglądać to się jakoś wybrać nie mogę

Mgd leż, pachnij i się oszczędzaj jak możesz, dobrze że już niedługo masz to szybko minie a jak mocno się będziesz już nudziła to pisz na priv Cie nawiedzę czy się umówimy jakoś:-)

ja tez mam tylko jedne jeansy :) mam nadzieje ze wytrwaja do 9 miesiaca :) tzn zeby sie za ciasne nie zrobily, kupilam ciut za duze a teraz sa nawet dobre ;)

ja ogolnie wcale powaznie nie wygladam :)

AYNI koncowka ciazy najgorsza..bez watpienia ;)

KALLIE na pewno skorzystam :)
Boze,tak narzekalam ze mama az na 3tyg przyjezdza(bo my sie kochamy max tydzien) ;)
A tu sie okazuje,ze w sama pore sie zjawi..bo zielone swiatlo na porod mam od 10 lipca.

u mnie juz 32 tydz leci a do mnie nadal nie dociera ze za dwa miesiace bedzie z nami kruszynka nasza :)uwierze chyba dopiero jak urodze ;) ale fizycznie fakt, coraz ciezej, mecze sie już jak staruszka, z auta wysiadam jak pokraka, najpierw nogi okrakiem potem sie podnosze hahahah tutaj mam winde ale w pl łazilam codzien kilka razy na 4 pietro to inni juz dawno w domu a ja sie jeszcze czołgałam do góry od sciany do poreczy hahahaha a do mnie jeszcze mowia ze ja to latam w ciazy :)

haha a co ja mam powiedziec, jak ja mam w mieszkaniu parter, pierwsze i drugie pietro? i musialam z brzuchem co chwila po schodach latac?? :-D

reklama
Do góry